Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba i ovakvih vijesti. Kada ih covjek procita pomisli da zivi u normalnoj drzavi.
2. Ovaj OHR-ov popis, količinski ne obuhvata svu državnu imovinu, već samo 1,27% od ukupne državne imovine BiH. Podsjetimo da država BiH raspolaže sa 51.209,2 km² ukupnog prostora. Od toga je 51,197 km² kopna i mora 12,2 km². Prema zvaničnim evidencijama, od ukupne površine BiH 54% ili 27.652,96 km² je državna svojina. Prije pretvorbe 1994. godine, zvala se društvena svojina. Po popisu OHR-a, u Aneksu A, ukupna popisana imovina iznosi 351.076.398 m², što u kvadratnim kilometrima iznosi 351 km². Opsirnije na ovom linku: http://www.dnevniavaz.ba /forum/viewtopic.php?f=2&;t=6621 Moze li netko vise o ovome?Znaci na demokratski NACIN dijeli se DRZAVNA imovina BiH-e???i to ce bit KRAJ nasoj drzavi BiH-i,dal su svjesni Bosnohercegovacki politicari i gradjani STA im se priprema?BiH4EVER!
PAZNJA svim Bosnohercegovcima: 1.1 NEISPRAVNA DEFINICIJA DRŽAVNE IMOVINE Dana 23.12.2009., OHR je predao popis državne imovine države Bosne i Hercegovine, koji treba poslužiti da se izvrši planetarna prevara Bošnjaka i svih ostalih kojima je stalo do opstanka države Bosne i Hercegovine. Kako? Počnimo redom: 1. Uvidom u popisni materijal OHR-a može se konstatovati da OHR-ov popis, prema vrstama kultura, obuhvata sve vrste zemljišta koje su se našle na popisanim prostorima: šume, livade, pašnjaci, prostori pored zgrada i dvorišta. Ovo je izuzetno bitno zbog onih političara iz vrha stranaka i njihovih nazovi-naučnih radnika, koji su tvrdili da šume, livade, pašnjaci i sva prirodna bogatstva, ne spadaju u državnu imovinu, već da su to \"javna dobra, a ne i državna imovina\", kako bi prevarili svoj narod!BiH4EVER!
Zrak ste nam zagadili okolina da se ni spominje vas treba po kratkom postupku na goli otok majmuni samo naftu izmisljate da otimate pare
ukinite MITTAL ZENICA!
Posto se zna da oneciscenje okoline dolazi od proizvodnje tj. rada, Predsjednistvo BiH nalaze drzavnim, entitetskim, kantonalnim i opcinskim organima vlasti da do kraja godine rad svedu na najmanju mjeru ukljucujuci drustveni i privatni sektor. Jedno je dozvoljena poljoprivreda i proizvodnja osnovnih prehrambenih artikala ali i tu strogo organski.
hahaha joj komedije upisacu se ;-))))))))))