Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tako, kreteni nemogu ni sa kim da žive, a normalan svijet živi normalno! Vi i u bivšoj Jugi niste mogli ni skim; evo nemožete sa Albancima pa razlaz, nemožete sa Makedoncima - razlaz, menožete sa Slovenica - razlaz, nemožete s Hrvatima - pa Oluja, nemožete sa Crnogorcima - pa razlaz, nemožete sa Bošnjacima - e odatle se možete samo selit!
@Tuzlak jah, jasta radi nego si Tuzlak... ali, gori su ovi sto se navuku na anam one.
PRIJE ILI KASNIJE BA*LI*JE BITI CE VAM JASNIJE ! BUDUCNOST JE U PODJELI NA 3 DIJELA RS;HB i BALISTAN,NIKO NECE SA KR*E*TE*NI*MA DA ZIVI !
Pa i ja bih se složio, tačno nije se problem razvest, samo ima jedan uslov! Da bi se razvelo, prije toga treba biti vjenčan! A Bosna i Hercegovina su jedinstvo koje nije ni sa kim i nisa čim vjenčano! Drugo, kažu Sarajevo mrzi.... ma to je obična floskula koja služi u dnevnopolitičke svrhe, bez ikakve argumentacije. Evo ja nudim kontra stav da sarajevo i Sarajlije nikoga normalnog ne mrze! Dokaz tome je činjenica da su svi srpski predstavnici u institucijama dobro prihvaćeni, slobodno šetaju Sarajevom bez ikakvih problema i incidenata za svih ovih 15 godina nakon agresije- Ako neko smatra da nije tako neka navede primjer gdje i ko ikada napadnut na bilo koji način. Sljedeće, poznajem veliki broj srba od Li+ukavice, Pala, Mokrog, Sokoca do Rogatice i dalje, koje kao državni službenici i zaposlenici rade u institucijama i jo nikada nisam čuo za bilo kakav incident, sve su to normalni ljudi, dobri saradnici i dobre kolege i na poslu i van posla. To je stil života u BiH.
rs moze biti ponistena ali BOSNA I HERCEGOVINA ne. sve drzave svijeta se reorganizuju ali se drzave ne rspadaju... to je nase unutrasnje pitanje a drzave su svjetsko pitanje.
@nele znaci i srbiju treba ukinuti jer su se reorganizovali na nove regije. tzv.rs nema blage veze sa suverenitetom BIH koje je samo POTVRDIO dejton.. jel imalo jasnije?
svaku ti rijec potpisujem - potpuno ispravan i korektan komentar
Špirićeva izjava: \"Stepen mržnje koji dolazi iz Sarajeva prema RS obezbijediće joj drugi status. RS tu ne treba da radi ništa\" je apsolutna istina i sasvim korektna jer je situacija u stvarnosto 100% takva. Ovi u Sarajevu kontaju da je ne moguće razvesti se. Niko nije Bogom dan da se s njim mora biti zauvijek. Nije mi jasno kako neko moze mrziti nekoga a da zeli da ga po svaku cijenu zadrzi u braku.
Ovo sto je tuzlak rekao je tacno, Vi sarajlije zivite kao u EU za razliku od ostatka BiH. Naravno, pretjerao je sa ovim kako treba i TK traziti odredjenu autonomiju
@tuzlak De ba umjesto što lupaš gluposti nauči nešto....... npr. nešto o uređenju ili ustrojstvu države u kojoj živiš.Iz kojeg budžeta se isplaćuju plate doktorima,profesorima i policajcima???
@tuzlak Da si ti bio umjesto Selima Bešlagića vjerovatno bi poslušao Dubajića 92, srećom niko si i ništa i uz to ništa i ne kontaš.
Daj nam još tih tvojih REVULUCIONARNIH komentara .
razlika izmedju \"kosova\" i RS je utome da albanci su vratili svoje otimano od ovakvih kao ti, ti itvoji hocete da otudjite bosansko upravo kao sto se radili sa \"kosovom\" , hrvatskom itd itd, ali cudno da jos niste svatili da to nece moci. \"kosovo\" su priznali zato sto su ljudi na svome i to zna sva badula i svijet, ali takodje znaju da to sto genocidom uradili osudjeno je unaprijed da propadne jer to je prirodan tok.
Kažu da mu se žena švalera sa nekim Sarajlijom pa se zatoloži na Sarajlije .
Ja guzlaka šta mu je danas ?