Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma saradjivao je Tihic sa nama jos od prije rata nas igrac vazdi bio,pitajte mu Zeta u Rijeci nas covjek Srbenda.ja mu rekao kandiduj Bakira gubi sto posto a ti imas opravdanje za jos cetiri godine na celu sda,posudio sam mu nasu reklamu Narod Zna.Sljedeci je zadatak da u naredne cetiri godine srusi Islamsku Zajednicu kao moj saradnik ugljanin koji nije uspio bas ali vidjet cemo. Sa postovanjem Voja Kalasnjikov
Tihić - izdajnik, Radončić - kriminalac, Lagumdžija - teniser, pardon reketaš, Pa ko nam je ostao; NAŠ HARIS!!! Jedini istinski borac za BiH!
Tihić je srbijanska zlatna ribica, pokušao je da im ispuni tri želje ali mi nije uspjelo. Prva, dijeliti zemlju u Sprudu, pa se nasuko, druga, obećavati srbima da srpsku niko nesmije da dira i treća, da je Dobrovoljačka zločin i pored toga što je Haški sud presudio da nije i da je to legitimna vojna akcija. Eto, to je Tihić i sadašnja SDHA. Rahmetli Alija bi se vratio u grob da ustane i ovo vidi.
Zato je Tihić organozovo Prud da podijeli zemlju, da pokloni dodiku pola države, kao da je to njegovo! Od kud vam pravo, zato su ginuli naši borci! Maknite Tihića, nije dostojan mjesta šefa stranke takav izdajnik! Izaberite nekog časnog i moralnog, Alija rahmetlo zaslužuje boljeg nasljednika.
Bravo, recite svima kakvi su! S gosp. Izetbegovicem u bolju buducnost! SDA!
Narod zna šta ko pokra.
AKO HOCETE DA SARAJEVO BUDE ZAJEDNICKO, A NE BOSNJACKO U DAYTONSKOJ BOSNI i DA BOSNJACI IMAJU KONTROLU ISKLJUCIVO NAD 18% TERITORIJE , GLASAJTE ZA SULEJMANA I IMATI CE TE 4 KANTONA, HRVATSKI 27%, SRPSKI 49%, BOSNJACKI 18% I ZAJEDNICKI 6%. TIHIC JE OBECAO COVICU MOSTAR, A DODIKU SARAJEVO.GLASAJ BOSNJACE ZA NJEGA, PA CES IMATI ONO STO SI BIRAO.
BIRAJ BOSNJACE JOS JEDNOG IZETEBGOVICA, PA SI KAD TE JE BILO U JEDNOJ DRZAVI 48%, DOBIO 24% TERITORIJE, PA CES ONDA PONOVO IZABRATI DRUGOG IZETBEGOVICA KOJIM VLADA CRNI SULEJMAN, PA VISE NECES IMATI NI 24%, NEGO 12%. ONI CE TO NAZVATI \"KOMPROMIS\". LJUDI DRAGI, SDA JE IZDAJA, SHVATITE TO.
Ima li ikakvih vijesti vezano za Stranku Kokuza? Juce su bili pred Ekonomskim fakultetom u Sarajevu. Sarajevo-X objavljuje samo sta bogatasi, koji su se nam sve ukrali imaju reci, a one koji samo spasavaju zivote, te nisu u mogucnosti S-x platiti da ima da paznu... ne prenosi se.
A STA SU TREBALI CRNI SULEJMANE, CISTITI STOLICE I PLACATI SAMI SEBI RUCKOVE PO BEOGRADSKIH KAFANCUGAMA KAO STO STE TI I KEBO? CRNI SULEJMANE, DOVODIS SE U TU SITUACIJU DA CE TE SILOM TREBATI SKINUTI SA TE FUNKCIJE.
taman posla da glasam za klempine ljude......Prud je sitnica sta je napravio za BiH
Hareeeeee!!! Pusti ti srbiju i hrvatsku, nego de mi pozajmi koju markicu da se okladim. A ako ti nemas de pitaj Hecu da mi pozajmi. A trebo bi imat jer Tuzlanska banka i krivaja vrijede.
Biraj Bakira, on je Alijin sin, znaci posten, a ne kao Hariz, lopov, prevarant i demagog! Ja cu glasati za SDP, ali mora i bosnjak da bude u predsjednistvu! Ko je nabolji od fahre, hariza i Bakira... Pa zna se, Bakir!
evo mahalskih prodanih dusa sa novim saopstenjem. dobro vam se pokakim u majcicu srbiju i njihovo medjudrzavno vijece.
MA SILAJDZIC JE JEDINI PATRIOTA OVE ZEMLJE I DOKAZANI BOSANAC, ZA RAZLIKU OD SULJE IZDAJNIKA I FAHRE KRIMINALCA.