Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta drugo mozemo i ocekivati od ovakvog predsjednistva ?
3 medjeda kod nas sjede hej 3 medjeda
ovo predsjednistvo vise nije normalno, niti jedan posao ne znaju izvesti kako treba, sve nekakva saopstenja izdaju tacnije opravdanja jer nista drugo i nije sadrzano u njima osim opravdanja kako nesto nisu ucinili zbog nekoga a eto njihove krivice nema nigdje. Ma daj ...
Totalno smo nefunkcionalni sa ovim nacionalistickim strankama, u EU nacionalisticke stranke nisu toliki problem jer one su tamo stranke koje su zaludjenije od ostalih sa sopstvenom nacijom,ali u principu, zele napredak svoje nacije tj.drzave. U BiH nacionalisticke stranke zele propast BiH i automatski zele kociti BiH u bilo kojem napretku.
Sta covjek da ocekuje od ovih nesposobnjakovica??Svaki tjera vodu na svoj mlin.
Pa predsjednistvo nase po obicaju nista nemoze....njihova nesposobnost se vidi iz aviona.
da mi je znati je li ovo troglavo predsjednistvo sposobno bilo sta da uradi kako terba
Jao neradnika, jao jao jao!
Al' smo funkcionalni.....