Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nije mi jasno zasto ste zabranili komentare na clanak? Mozda je to zelja ucviljenog citatelja. Novinarstvo vam je ispod svakog nivoa, objavljujete rekla kazala informacije... preimenujte portal u sarajevo-zutastampa.com.
Sto laze onaj za grafit na Grbavici :) Samo eto neka bude da se i po Sarajevu pisu grafiti i to \"protiv Srba\"... joj sto ne mogu politike lazi i klevete. Molim vas objavite ime i prezime cjenjenog, razocaranog, citatelja, da mu odem pruziti rame za plakanje.
Samo vi pomilujte kriminalce a ostalo i ne morate, ili razvucite barem par godina.
...se oznojiti sami sebi brata pravili dabogda