Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar mi nismo bili u najboljim mogućim odnosima sa Crnom Gorom za vrijeme vlasti Mila Đukanovića? Kako nam onda on nije isporučio ratne zločince koji se nalaze na njegovoj tertoriji, a znamo da ih ima dosta koji se tamo kriju.
100% onih koji su im omogucili bijeg u te zemlje nalazi se u BiH😱
nismo sposobni svima da sudimo,valjda ce suditi bog kad tad..
nismo sposobni svima da sudimo,valjda ce suditi bog kad tad..
Nama prijateljskim drzavama
Dabogda niko nemo susjede kao sto ih ima BiH. Ali prezivjela.je ona I gore rušitelje.
Nije samo do njih. Do nas je. Politika nam nije nikad valjala. Ne može nacionalna stranka tražiti “gradjansku državu” ili govoriti “ jedan čovjek jedan glas “ u zemlji ovakve istorije.Takvi stavovi daju prostor komšijama da se mješaju u unutarnje stvari ove zemlje.
Odatle su im I komandovali.
Katastrofa.
Inace komsijske prijateljske zemlje...
Hapsi bagru zločinačku
Jednom zlocinac, uvijek zlocinac....da Bog da se zlo obilo o glavu onima koji ih skrivaju....