Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OSNOVNA KULTURA JE DA DOCEKAS NEKOGA KAD TI DOLAZI, A JA OVDJE VIDIM DA JE SAMO BECIROVIC DOCEKAO CICEKA... STO ZNACI DA OVI OSTALI FOTELJASI VEZE NEMAJU PRVU SA BONTONOM PA ONDA NADALJE...
Jedini političar koji dostojno predstavlja ovu državu je Denis Bećirović. Niko se drugi nije sjetio da dođe na doček.
pa sta znaju ovi nasi levati sta je predsjednik turske skupstine, oni ne znaju dalje od kafane, a denis svaka cast
Svaka čast dr. Bećiroviću, samo naprijed.
Pun mi je kufer ovih Turaka !!! Bosanci dragi, vaša braća su Hrvati, Slovenci, Srbi, Makedonci, Crnogorci i Kosovari, ali u isto vrijeme svi mi smo i Jugoslaveni !!!
Turska jedini prijatelj bez interesa u svijetu!sta god mislili dezurni komentatori ljudi su pomagali i pomazu i da nije lopova koji su kroz razne vlasti i koalicije (mislim na sve sto su ikad bili u vlasti)krali ovaj narod mi bi bili mozda vec van krize!