Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pravu si marijana...nikakve veze...tadic i hitler....svi smo mi hitler
Ja koji ste vi idijoti pa kakve uopste veze Tadic ima sa ratom ,gdje Tadic bijo u to vrijame da bi sebi neka suga ovdje dala za pravo da ga zove Srpski Hitler.Ma vi ste totalno pukli
ljudi su umorni, vrijeme je da se odnosi normalizuju
Sadcemo mi smjenit ovo govno,jos malo.
Možda sa Trebinjskog aerodroma sleti u iStočno S.
predsednik svih Srba na svim merdijanima samim tim i sa obe strane Drine Dodo redovno avionom ide na brifing u prestonicu Beograd
Pa Pipo ti moj,jesil se to nasluso gusala,il si se najeo ludih gljiva,
Mi samo okrugle stolove i sucur alahu stize nafaka a sad malo je kriza pa ofalilo al daju vala i dalje a dokle ce valjda se jos ima i malo nam rekli da moramo pristedit kazu previse ste poceli zahvatat nejma se toliko al stas kad su ovi nasi izdajnici haram im bilo sve oteli i opljackali al nek su bolje i oni nego vlasi pa nek pljackaju a nas dragi Haris 100% dobijo park u turskoj nam dragoj majcici i on ima egzil u svako doba i klupu u parku a cicolina jenkins samo daje pare i njen muz znao prepoznati prave patrijote malo smo mu pomogli uz pomoc hodze i trava i zapisa i tako a malo i ima posljedica od onih mozdanih malih udara i lahko ga bilo pridobit i samo tako naprijed i sve i tacka!!!
Kad ovi nasi domaci izdajnici kradu i pljackaju pa postara nejma ja se unervozim al brate ovi su tacni svakog prvog u mjesecu sta ti je danke deutscland ma nejma kasnjenja pa makar oni bili gladni a sve sto su prepoznali pravog patrijotu al ovi moji pokradu pola pa i postaru moras nesto dat a bogami i magarca napojit i dati mu trave a nekad nece ni da krene pa ga moras pogurat nizbrdo da se zakotrlja i on i postar al eto ima struje sucur alahu i internet i ja tako povazdan a vlasi nek rade i bave se turizmom i ekonomijom a mi cemo harac i u drinu i preko drine i dvorista otet i sve
Stradale 74 osobe Obilježavanje 17. godišnjice zločina nad Bošnjacima Srebrenice Danas se navršava 17 godina od stradanja Bošnjaka na igralištu kod Srednjoškolskog centra u Srebrenici. Od jedne granate, ispaljene sa položaja bosanskih Srba, tog dana, prilikom odigravanja fudbalske utakmice, poginule su 74 osobe, stotinu ranjeno, od kojih su neki poslije toga i podlegli. Delegacije udruženja majki Srebrenice, Općine Srebrenica, demobilisanih boraca i članovi porodica žrtava položiće cvijeće i proučiti Fatihu. Nakon toga, u Kulturnom centru Srebrenica održaće se okrugli stol na temu „Zločini nad Bošnjacima Podrinja do 95. godine“.
Nesto su nam se lokalni firgosi jutros uzjogunili, valjda ih ovaj sijedi vijagras osokolio. Dzaba se trsite i necemu tezite, valja vam opet skupljat stari papir i vozat dijana roudstere, jer ode on za dan-dva a mi ostajemo.
Tako meni dido kaze sto da se bavis turizmom i ekonomijom to vlasi treba da rade a ti samo danke deutschland i donacija i socijala i penzija i tako ja dobijo socijalu najprije pa posto su prepoznali pravog patrijotu u meni kazu evo tebi Pipo penzija i da ne moras strajkovat gladju pred onim institucijama i samo pij ove engleske tableta i nista ne brini ima sadake dok samo danke deutschland i dok ima nafte i tacka. Samo danke Franc Ferdinand i istinski patrijote shvatise da samo preimenuju Principa zlocinca muzej u naseg dragog Franca Ferdinanda i odma penzije stigose i postar donese i nama gdin Incko kaze samo kao ja sto sam bijo konjusar a sad sam unaprijedjen i dali mi da sve naucim kako se konji timare i stale odrzavaju i ja samo danke danke sto da lupam glavu ekonomijom i turizmom i prodat sve i dati sve i postar stigne na magarcu i eto penzije i tacka!!!
Mnogo sam se iznerviro jutros, evo mi trnu ruke i noge, moram sacekat djelovanje ovih tableta iz engleske da vidim jesu ista bolje od one trave sto zvacem i sto sam dobijo od mog jarana sa dugom bradom kazu da sve lijeci al izgleda ne djeluje na ovoj klimi samo dje sunce dobro pici na toplotu se najbolje dejstvo osjeti a sta cu kad sam podlozan ovim klimatskim promjenama i kad je pun mjesec ne mogu nikako spavat al zato imam internet i moj dragi sarajevo x y i sad ce al jazera pa cu povazdan slusat vijesti i ucit arapski i pisat zdesna ulijevo ma i do sad sam pa me uciteljica izbacila napolje kaze Pipo ode ti u of side a ja oso iz teke preko klupe kod druga pa po njegovoj piso i piso i crto i crto i saro i tacka!!! Najvise sam nekako crto onu svastiku umjesto slova, kazu bolan Pipo ovo nije arapski ovo si nesto pobrko a ja kazem meni dido ostavio u amanet i samo nek se crta i tacka!!!
Jesu to ukinuli vize? Blago mene, sad cu moci u bolje opremljene apoteke!!!
Jel taj sporazum iz oblasti turizma znaci da sad mozemo doci na ljtovanje kod Herca? Ne treba nam viza? Ja sam skroz odusevljen sto sad mogu bez viza otic u moj lijepi Mostar i Trebinje, a sve sam mislijo ono \"Trebinje, Trebinje, kad me vidis, .... me!!!