Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si obicni porucnikNjega treba srtpati u ludnicu, ludak 100%..Cin generala mu je upitan, posto to uopste nije bio..Cak sam citao u nekim dokumentima, da nije bio stabilan i da od strane JNA je trebao biti suspendiran.On je bio obicni porucnik, cin pukovnika je dobio u Hrvatskoj, a to je pod upitnikom.Najbolje bi bilo da ga iskoriste u Jagomiru u ludnici, da izvrsavaju testove i pogledaju sta je u stvari greska sa ovim ludakom!
E moj Mlatko sad ti nece ni g...o biti slatko
zar nije bre vreme da mrcina mre od prehlade
On je srpski heroj bez obzira na presudu ovih cirkusanata iz Haga..... Zayebao vas Alija da krenete u rat pa sada kukate.... e tornjaci ko vas ne zna....
ma ja herojcina krio se po misijim rupama to je odlika vasih heroja ... kao i da mora biti kvalifikovani masovni ubica
on je cak i muslimanski heroj. srebrenicani bi gadno prosli u osveti da je on nije sprecio. bukvalno ih je spasio.
Šteta što nema smrtne kazne!
Ahahaha LAZOVE VISE NIKO NE SLUSA STA IMAJU KAZATI ahahaha