Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto nije u redu s ovim našim. Lagumdžija zvani Reketaš neki dan ide Dodi na noge u banjaluku, a sad Bakir ide Ivi na noge u Banjaluku!???
Hahaha, Komšić predstavnik Hrvata, hahaha... Komšić je predstavnik po.tu.ri.ca, a ne Hrvata!
hebo vremena u kojima su josipović, dodik i b.izmetbegović predsjednici
Jos da vam dodje do mozga da Srbi i Hrvati imaju zajednicki interes, rusenje BIH. Dok vi shvatite, nje vise biti nece. Citajte redovno svoje komentare o njima, mozda shvatite da ste sami sebi i BIH najveci neprijatelji. Zasto bi narod RS pozelio odreci se svega sto ima? Mozda zbog izliva vase ljubavi prema njima? PIH
Ivo,čuvaj se Dodik-a,počeo je i udarat\'... prije je samo lajo\',kako je krenuo počet\'će i ujedast\'...
Jajcani Hrvat, nema ni Josipovic pravo mijesati se u unutrasnje stvari druge drzave. Vodi ga kuci pa nek ti tamo sredjuje stvari sa zenom, u drzavi s kojom nema nista a u kojoj sam ja drzavljanin nece. I procitaj taj hrvatski ustav,provincijalac zadojeni, prije nego sto opet pocnes tako lupati. Ne bi bilo lose ni da procitas onaj svoje drzave, koji postoji i nalazi se u annexu 4 dejtonskog ugovora, seljacicu polupismeni.
Treba li bi inostrani političari češće dolaziti u Mostar i Banja Luku, da se čuju sve strane u Bosni. Ako ne i ravnopravno.
S kime od srba se ovaj j.e.b.e pa se stalno sa njima sastaje? GAY is OK mu je valjda moto. Ponvo se povampirile ideje iz 92.
nisam glasovao za josipovića al me covjek pravo iznenadi svojim postupcima i ponasanjem spomenuo bih riječ \"drzavnik\", al neka necu jos.. dobro došao ivo!
nikako da shvatim, sta rade vlasi i pisu u ime hrvata? zasto vlasi zele neko da bude nesto nazor ono sto nisu? to je fenomen, to nigdje ne postoji. sve na jerry springer show treba poslati, fakat su retardirani vizualno! :D
Ti Ibro dirka tvoj dedo je se poturcio i nemas pravo komentirat naseg predsjednika.A malo uzmi i nesto procitaj npr Hrvatski Ustav.Tvoja drzava to nema , za informaciju
Jajcani Hrvat, nigdje u ustavu RH ne pise da se treba brinuti o Hrvatima u BiH. Tacnije, tako nesto bi bilo mijesanje u stvari druge drzave, sto ovdje i cini.
Šta je gospodo građani, esdepeovci, komše, nastupilo je razočaranje činjenicom da se predsjednik Josipović ne ponaša maćehinski prema svojim sunarodnjacima u BiH, onako kao što je činio vaš miljenik Mesić, onako kao što se vi očekivali. Ne razumijem zašto osuđujete čovjeka koji čini ono što po ustavu RH treba činiti, štiti interese hrvatskog naroda u BiH i biti mu podrška. I da, predsjedniče, dobrodošao u Jajce!
Ovaj dildo je tek poceo, a vec je odsluzio svoje. Mesic je za njega velemajstor.
izbubi presjednik kompas, vise puta je bio u Bosni nego u Dalmaciji