Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuh,sve do sad nisam znao da ima i predsjednik Federacije,pa jos Cavara.Pa majka mu stara,koliko premijera,predsjednika i ministara imamo,ne bi opstali da lezimo na zlatu!
NARODE JEDAN MALI SAVJET KOGA NARAVNO NECETE POSLUSATI. Mozda jedino mladi od 18-35, ovi stari SDA,SDP,SZBH,DF,SBB (cast izuzecima) bi dali cetnicima i rodjenu mater za 2 kM. OVAKO, SAVJET JE GLASAJTE ZA MALE STRANKE GRADJANSKE ORJENTACIJE KAO STO SU GRADJANSKI SAVEZ SNAGA CENTRA NASA STRANKA I TD. Ni u kom slucaju nemjote glasati za multi-cetnicku koaliciju; SDA,SDP,SZBH,SBB,DF,SNSD,SDS,PDP,HDZ i ostale starnke cetnika, ustasa i cetobalija danas na vlasti.
Zapamtite oni rade na tome da od vase djece naprave ciganiju koja ce se potucati po bijelom svijetu i da vam srusi pravo da zivite normalno u svojoj drzavi Republici BH. MLADE NOVE STARNKE NISU KOMPROMITOVANE MAFIJASKIM, VELEIZDAJNICKIM I REKETASKIM KRIMINALOM, i po statistici bar imaju 50% SANSI DA KRENU PUTEM NAPRETKA I ODRZANJA NASE JEDNE I JEDINE. Sa druge strane multi-cetnicka, mafijaska banda SDA,SDP,SZBH,SBB,DF,SNSD,SDS,PDP, HDZ je banda koja vam radi o glavi i vama i vasoj drzavi
Zaboli me