Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predsjedavajuci vijeca ministara treba prvo imati MOZAK i znati da ga koristi a nacionalno opredjeljenje bi trebalo biti nebitno. Jadno je da smo i dalje tako optereceni nacionalizmom. Zar je tako tesko samo voliti Bosnu i hercegovinu i sve dobre ljude u njoj?
joj kako ste jadni, sakica jada i jos bi neki svoj entitet. pa jos nemate ni identitet bosanski katolici. poput kurda ste, nemate ni svoju drzavu, u hrvatskoj vas ne zele. nije vam lako mora se priznati. bas mi vas je zao :(
znam ja njega dobro radio je kao detektiv prije rata tukao je djecu izivljavao se a sada tu na fotelji dolazi pravda krme jedno trebao si biti u zatvoru jod davno sta cekas zeljko zatvori to dzubre
Jel ma nemoj eto Komsic vam je clan predsjednistva sad bi i ovo. Koliko vas ima i ovo vam je puno
Dokle god se Bosanski Hrvati i Srbi budu ponasali prema BiH kao prema djedovini koju treba da komadaju i pripajaju svojim maticama dotle ce i biti politickog i ekonomskog zastoja i obstruiranja BiH.
Pokusavam da pobjegnem od komentara , ali kad procitam kojekakve izjave ovakvih bijednika nemogu da se suzdrzim. Pa bolan Niko Lozancicu jesili i jedan puta spomenuo BiH kao svoju domovinu osim sto si kao zastupnik dobivao njen novac.Pa bolan Lozancicu znajuli ti tvoji hrvati da si od susjedne Hrvatske , navodno kao ugrozeni hrvat , bosanac katolicke vjeroispovijesti opljackao ni malo ni vise nego 600 000 ( svaki mjesec 5200 kuna) toboze pomoc ugrozenom jadniku Niki .Sudstvo te ganja i raspisane su potjernice za tobom a ti komentarises i dajes svoj sud. Nije vam dobar Zeljko ,nije vam dobar Stipe Mesic, Kljujic i mnogi drugi jer ne igraju sramno kolo koje vi igrate .
ej zamisli neko kaze PREDSJEDAVAJUCI VIJECA BI TREBAO BITI BOSANAC
on mi je bas kompetentan da govori..lopov
HAj ,što je možda i u pravu, ali fakat on nema pravo da svoju njušku izbaci na vidjelo dana. Djeca imaju noćne more, sanjala Niku Lozančića.
CrOaT dobices tvoj entitet ali u ... hrvatskoj !
koji je ovo bandit majko moja......
otidji u majku cro ako smijes...............hahahahahah vracaj stoko penzije koje si dobio neosnovano iz cro..........
Isto kao što je Bošnjak bio gradonačelnik Mostara, jel de?! Mrš stoko jedna....idi vrati pare što si pokro Hrvatskoj, majmune jedan
U Remetinec s njim
hoće al u q.urtzu!