Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustoliči se ortoped,neka je sa srećom sve trojici. A SAD NA POSAO BANDO
šta je radio sem priče? a šta to misliš da će mu sad poso bit?
I walter je bio Sandžaklija, pritom još i Srbin, jadan moro oslobađat sarajevo jer se čaršijskim begovima baš i nije dalo. Kažu Njemci bili pravo fini inksani.
http://freemovies-besplatnifilmovi.blogspot.com/ NA LJUDI FILMOVA ZA DOWNLOAD
IZGLEDA CATHERINE ASHTON NIJE \" RIBALA \" SAMO DODIKA !
Uhvatio sam se između nogu i vičem na sav glas: Aaaaalija moj dragi!!!
Ma ko je ono p.o.u.b.i.j.a.o Hrvate koje danas iskopavaju u Bugojnu? Nije valjda slavna Armija BiH, koja nije u.b.ij.a.l.a civile i palila crkve??? Stoko fašistička zatucana, hebo vas Zlajoglu u pedu, a s njim i B. Alija, Jurišić i ostali lojanovići i alijanovići, zločinačka bagro, doći će sve na naplatu!
dream team propalica seljaka brdjana pi bruke
Pero imaš odpozdrav iz bošnjačkog Mostara a Premijer će biti Raguž.
dobro se ovo seljance becirovic \"proturi\"
bravo denise sa srećom dosta je bilo danguba zbog gubitnika pa sad zasučite rukave i na posao vjerujem u tebe a i ovu dvojicu natjera da daju sve od sebe za bih sretno
Sretno vam bilo Narodni poslanici i Skustino!
Halo Platformaši, brkate pojmove. Ovdje se radi o parlamentarnoj skupštini BIH. Državnom saboru. O Zakonodavnoj vlasti. Ne dakle o izvršnoj vlasti u Federaciji. Platformaši su i ovdje pokušali instalirati Jurišića. Nije išlo jer se ovdje pitaju i Srbi. Ljubić je već u parlamentu. Kao i Jurišić koji se provukao putem HDZ90 glasača. Prvo se upoznajte s time kako vam je uređena država pa onda glumite patriote.
Halo MOSTAR, nisi ti Mostarac nego priprosta Škutorina. Uhvati se između nogu i viči; Živeo Dodick! Živela Škutor- Srpska! Za Dom, spremte se, spremte?
Mubarek :)
bijednik mali zalizani suljagić thumbs up
I to je Bosna i Hercegovina.... sve se moze kad se hoce :D Covic ili Lozancic premijer, Zlatko ministar vanjskih poslova, SNSD u dati pravdu i trgovinu..... ova manje bitna ministarstva pravedno podijeliti i mirna Bosna i Hercegovina sljedece 4 godine.