Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Solomon Peđoni ima na platnom spisku armiju besposlenih hakera koji jedva čekju da neko nešto kritikuje "Njihovu Stranku" kako bi krenuli u odstrel. Nije ni njemu mrsko ko i uvaženom režiseru da se pođapa na forumima sa ljudima koji misle kontra njih, jer njima ta njihova stranka služi za rješavnje privatnih stambenih problema, otvaranje privatluka, dotacija nekim festivalimaaaa, davanje sredstava iz fonda za kinematografiju njihovim ljudima, pa poslije plaču kako nema para za kulturu. Moj burazeru to to jedan poluamaterski politički sastav koji profesionalno uzima reket
Kojovicu, dok se granatiralo Sarajevo bio si na Palama. Iako si bio u pocetku. prosvjetli nas i reci da li si tada (na Palama) ubjedjivao svoje da je to sto rade terorizam ili bar zlocin. ponovi , ne cujem dobro.
Aooo pa Peđoni, pa gdje si ti majka mu stara, gdje si lideru prve i zasada zvanično i jedine "papak" političke organizacije u BiH, pa tebe nema od glasanja za zakon o radu. Kažeš država ne treba da bude tolerantna. Država također ne treba da bude tolerantna i prema strankama koje naplaćuju svoje usluge u parlamentu. Takvim političkim organizacijama bi trebalo zabraniti svako političko djelovanje i to po hitnom postupku.
Djape ne rise matere ti..
Nemoj Kojoviću, za takve izjave uvijek ćemo spomenuti Srebrenicu. To ti je doživotni poligon da istražuješ ekstremizam ako već želiš. Glupanderu, platu treba pošteno zaraditi, a ne kojekakvim lupetanjem.
Koji iditoti, cuj 'građanke i građani' haha. Da ne bude da sam sovinista, jer svako normalan zna da je pojam građanin rodno neutralan, sto se mene tice odredite pojam 'građanka' za oba roda al nemojte se ovakvo brukati sa ovim dupliranjem. I za vas ko da glasam, neka hvala.
A sto nije bio dosljedan pa nastavio sa 'inspiratorima'/'inspiratoricama' zlocina ili 'zagovornici'/zagovornice' ekstremizma haha. Besmisleno, naravno. Jel muskarac i po 'muskarcina', jeste sa imenicom zenskog roda i jel kome smeta? Naravno, da ne. Pokondirene tikve.
Na žalost je uvijek ekstremizam, primitivzam pobjedjivao nad kulturom, benevolencijom, tako da, nisam siguran, da imamo šanse :-(
Sol... smiješno je, da misliš, da sam "neki" Kojević, ali dobro. Tvoj problem. :-) Čisto reakcija na to što si napisao. Kako "državni terorizam" može da uništi suverenu državu i društvo (iste države)? Ako je država i društvo suvereno, onda ne postoji (u isto vrijeme) državni terorizam.
god Free: bilo bi to fino što govoriš ali istorija planete je malo duža od 2000 godina! Nisam siguran, da si u pravu! Nestalo je mnogo naprednih civilizacija, za koje smo"mi" bili barbari...