Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Englezi traže ukidanje tzv rs-a i nek ga ukidaju i treba ali da će to Dodik uraditi nisam vjerovao. Dodik gasi Dejton Dejton gasi entitete.
Ja to danas cijeli dan govorim. Britanci su odlucili da im se napiju krvi. Bolje da ih NATO bombarduje 10 godina nego sto su se oni upetljali.
Prijetnje i ucjene znak nemoći Dodika i njegovi zadnji trzaji na političkoj sceni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ukinuti tzv rs, ionako je nastao na genocidu
Joj kraljeva. Njima je postivanje Ustava, postivanje Ustava iz 1995. kao da ne postoje sve druge stvari koje su prihvatili i izglasali nakon toga, pa su sada i one dio Ustava. Osim toga, ako postujes Ustav, moras postovati visokog predstavnika kojeg je taj Ustav predvidio. Nek im neko to objasni.
tako je brate i vratit na ustav RBiH i drzava= nacija i to je to
Ako Vukan pobjedi na izborima MZ će srediti "dugove" RSa, a sve iz zarobjenih para porodice D. Naravno u istoj visini slijede i pare iz EU. Pa vi trpite i slušajte Dodika, porodicu mu i ostalih 40 hajduka. Vučić rekao da je Dodik stvar Bosne i EU i da u sve to ne mijesaju Srbiju.
Jel se zna hocel iko tužiti Dodika za negiranje negocida u Srebrenicu ili zakon važi samo za Novalića i malinara?
Pa hajde vise donesite sta god hocete ali ostat ce te bez "placa" ukinuse vas banke😄😄😄i plus svima noga s posla u Federaciji. Tisuce ce biti nogirane.😄 Koji jad i bijeda od naroda.
A kad je referendum?
Sad se posutili sa onim "cast mi je biti na crnoj listi" :D Sta je sad misevi, sad cete ko sadaku da primate platu.
Ovi rs-ovci ili su glupi ili nisu normalni. Treće ne postoji
Laktasenke ide do kraja KRAJA PC
I da se Šmit makne iz kuhinje
mora ćoik na blagajnu da platu podigne dobice paragon blok hahaha takozvana rs. 😆😆
Baja dobio izgleda dobar pencilin...ovi isti funkcioneri su bili ponosni što su na crnim listama😂😂😂...nisu građani tog entiteta na crnim listama, mogu da koriste bankarski sistem al vladajuca struktura ne moze...😂😂😂
Pohapsite više gnocidaše i završite tu priču
Hoće li se Vico povuci iz Fudbalskog saveza BiH?
Oni valjda kontaju da su u programu zelje i pozdravi a platu nemogu dici, i ko zna kad ce je moci dici, i hoce li opste je ikad podici 😂🤣
idemo dodo nedaj svoje pare do zadnjeg srbina
Milijunas hahaaaa odgovorite na 1 od 7 pitanja.