Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imal neko izjavu Gacanina, sta je izjavio?
Eto zasto se do proslog vikenda anonimni Kutlovac danim povlacio po portalima, a ministar se vise put ukazivao u javnosti. I prije par dana rekoh da ima nesto malo dublje u ovoj prici, i ipak ispade da je ovo odlicna prilika za licna raskusuravanja
Podvio rep i pobjegao... u njegovom slucaju nema opravdanja jer je ostavio ljude za koje je bio odgovoran... al jarane on iz sudana dodje samo tako da treba ispitati i one koji suu omogucili ulazak u avion i to ne jedan..