Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto se za izbore nije kandidovao naš Edin Džeko dijamant bogumilski?
stos je u tome da i najmanja plakata kosta preko 1km,a za one velike da ne pricamo,pa sad hajmo sve gradove prebrojat koliko ih ima pa sve to pomnozit.zali Boze ako nemoze drugacije.
hahahaha-ne mogu oni meni stavit na sofersajbne koliko ih mogu ja poskidati!Uvijek mi je cista sofersajbna bez plakata!
Ovi iz SDA su definitivno najgori. Svoje letke bacaju po ulicama. To je samo pokazatelj kako im nije stalo, u ovom slucaju do zdravlja gradjana, nego samo do fotelje.
SKUPLJACI PAPIRA SAD VAM JE SANSA DA ZARADITE PREKOVREMENO A UZ TO I DA SE SNABDIJETE SNOPICIMA STRANKE SBB KOKJA JE VECINOM POLOMLJENA-----navali narode.
Zasto niste uslikali ruglo koje po gradu ostavlja stranka Fahrudina Radoncica oko drveca smetljarnik od plakata unistenih po cjeloj zelenoj povrsini pustite se zidova okolinu slikajte od tih plakata se ne moze hodati
Ha ha ha ona slika sa bakirom i njegovim otrgnutim \'\'obrazom\'\' , tu su baš pogodili. Primjetio sam da nema ni tihog na plakatima, jednog pravog \'\'vođe\'\' za bošnjake, ako baš moraju jedan ili drugi bolje bakir, on više liči na neko muško, dok je tihi.... Nekažem da sve sva predizborna obećanja mogu ostvariti, ali možda je najbolje glasati za stranku koja obećava umjereno najmanje:) Možda takvi nisu ublehaši, ali ko zna. Džaba je, bez obzira na sve, valja glasati.
Semiha (narod zna) incidente u evropskim toaletima pravi. Ne zna koristiti kulturnu halu a kamoli zakon protumaciti i procitati! Glasajmo za SDP!
imam pitanje? na svim plakatima NAROD ZNA nema broja izuzev na jednom za SENIHA VIŠNJIĆ? čemu broj 17? jel joj to sretan broj ili sedamnest godina \'oca mi................
Tako ste mi uljepšali jutro sa vašim komentarima, i ja sam istog mišljenja kao i većina vas ovdje, ali najsimpatičniji je komentar DUSPE \"Ja jednom hodam ulicom, kad pridjose i zalijepise na mene :o \"....apolitičan sam tip, ali kad već moram dati nekome glas onda to uvijek bude SDP .....
Ponosan sam sto nema ni jedan plakat Stranke Kokuza :)
Nezamislivo u normalnom svijetu, ali mi nebi bili tu gdje jesmo da smo pametniji. U normalnom svijetu bi za svaku plakatu zalijepljenu na nepropisnom mijestu dobili po 100 eura kazne. Eto da covijek i oprosti da su reklame za cirkus ili neki koncert, ali reklame stranaka i to onih koje treba da nas vode u Evropu, to je nezamislivo. Pa jesu li one ikad cule za zastitu okoline, za ekologiju... bas su ruglo ne grada, vec drzave
E moj truhlo ti bi nesta guzio, guyice ona tebe, a ti ces i dalje koristiti 3 tacke umjesto 3 prsta i pisati komentare kao sto si naviko da pises po zidovima hale usranim prstom kad ti je dosadno.
pa nije ni vaša stranica ništa bolja sax, sa bradatim bakirom sa svih strana pravo ste ruglo interneta
Ja jednom hodam ulicom, kad pridjose i zalijepise na mene :o