Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nekontam kako mlad,obrazovan čovjek može stajati iz bilo koje političke opcije u Bih??Jad razumijem nane i dede i plaćenike al šta ti mladi ljudi misle??Do vijeka se nekom uvlačit u guzicu i slušat prazna obećanja,možda i dobiju nekih stotinjak maraka od stranke,vrijedi prodat dušu,dostajanstvo i sve ostalo za sitnu lovu..
uzmu 100KM pred izbore,a poslije kukaju 4 godine protiv isti,samo naprijed omladino buducnost vam je zagarantovana,ali negdje daleko?
ne znam šta da ti kažem ejex,glasaj za koga hoćeš,možeš i zatvorenih očiju,tako ću ja,ako budem uopšte glasao..svakako će bit isti rezultat..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ja idem na izbore sa parolom:"Mater vam vašu".
HAHAHAHA... koja si ti ljudina... :)))
Popravio si mi sedmicu citavu, ne dan... :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
40 GODINA RAD.STAŽA, PENZIJA OD KOJE NE MOGU (KADA PLATIM SVE REŽIJE) SKROMNO DOBACITI NI DO 15. U MJESECU. 20 GODINA NE MOGU OTIĆI NA ODMOR ILI BANJU. NIKADA NEMAM 2 KM ZA LUKSUZ. LIJEKOVE NEMAM ZA ŠTA DA KUPIM TAKO DA ŽIVIM-DOKLE LI, BOG ZNA. OBLAČIM ONO ŠTO DOBIJEM OD STARIH PRIJATELJA (KOJI SU JOŠ, ZAČUDO, ŽIVI) ŽIVA U ZEMLJU NE MOGU. UMJESTO DA OVO MALO ŠTO MI JE OSTALO ŽIVOTA ŽIVIM BAREM MIRNO, MISLIM BEZ PITANJA HOĆU LI IMATI SUTRA HLJEB DA KUPIM JASE PREVRĆEM KAO RIBA NA ULJU I POSTAVLJAM SEBI PITANJE ČIME SAM ZASLUŽILA DA SA ZARAĐENOM PENZIJOM NE MOGU BITI SITA, DA SAM SVEGA ŽELJNA, DA JE PIJACA ZA MENE MISAONA IMENICA, PA ZAŠTO LJUDI, ZAŠTO NAM SE OVO DEŠAVA. DA LI SAM KRIVA? DA LI DA IDEM GLASATI? AKO ODEM KOME DA DAM GLAS? KOME? 20 GODINA SDA, SDP, STRANKA ZA BIH, CERIĆI I INI VLADAJU, MIJENJAJU SE, SMJENJUJU, OBEĆAVAJU I ONDA SE JA PITAM DA LI IMAM RAZUM ILI MI JE POTREBAN PSIHIJATAR. SAMO PRIČAJU, PAROLE A JA SVE GLADNIJA I GLADNIJA.
Što ne spomenuste BPS - Sefer Halilović
Kako dati glas nekome tko priziva "apokalipsu, cunami zdravom razumu", a njegovo ime je procitano u vjerojatno najslozenijoj optuznici narko-kartelu N.Keljmendija?! Kako dati glas nekom ko poziva na "promjene" a 8 godina sjedi u Predsjednistvu BiH I - turpija nokte. Zato moj glas ide B. Izetbegovicu jer je jedini pobrojao sta je napravio u 4 godine I iznio plan rada za naredni mandat.
njihove parole su sljedeće- SVE ZA MOJ DZEP GLAVU DAM FOTELJU NE DAM HOĆU JOŠ SAMO OVAJ MANDAT MANJE ĆU KRASTI NEGO DO SADA, MAJKE MI ZAPOSLIĆU SVE VAŠE UNUKE KADA MOJI SINOVI I KĆERI ODU U PENZIJU POTRUDIĆU SE DA SE ZAUVIJEK MRZITE, DA BI MENI BILO BOLJE. itd itd.i tako bliže.
kod fahre najjaci slogan,dobija izbore
volim bošnjake i srbe jer : dali su nama hrvatima 33 % države a ima nas oko 10-11 % . na račun majorizacije izvučemo sve naše interese , ne plaćamo poreze u našim većinski hrvatskim područjima . bavimo se svačim a gleda nam se kroz prste . kako da ne volim bošnjake i srbe ?
Vidi glavusine u DUDUKA prava krm'eča napojena spremna pred kla'nje
u jedinstvu je SNAGA, a u Telekomu PARE....
Dragi Bosanci i Hercegovci, i ove godine nas ocekuje mjesec ''Parznih Obecanja'' u kojem jedna LAZ vrijedi vise nego 1000 LAZI ovim ostalim mjesecima, nemojte sve svacati ozbiljno i pazite se supljih prica!!!
Slogani "promjene" su uvijek prisutni....ali i to da se ipak nikad nista ne mijenja.
Ko kaže, uvijek je išlo nagore,,, na te promjene su pobjednici dosadašnjih partija mislili .
Samo naprijed narode, ništa ne gubite, gore ne može bit'
https://www.facebook.com/groups/ostavkasusica/1473101066308560/?comment_id=1473109646307702&notif_t=group_comment_reply
Kad ovi "stariji" odma po mladim udare kako sjede kako ništa ne poduzimaju, pa recite vi meni čime to ja mogu poduzeti neke mjere da promjenim državu ? Protestovati ? Hmm probali smo ? Štrajk glađu ? Hmm ma već ne jedem. JEDINO IH SVE POBIT PA DA JA DOĐEM NA VLAST PA DA PROMJENIM JEL TO TREBAJU MLADI
Upravo to!, pobiti ih možemo 12 Oktobra time što ćemo glasati za neku od partija koje do sada nisu bile na vlasti. Možda novi budu isti ali meni je satisfakcija ako ovu bagru pošaljemo na smetlište, gori od dosadašnjih ne mogu da budu.
Sve smo dotakli, next stop DNO !
Samo Dr. Mustafa Ceric..!!