Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista se nije promijenilo , bar sto se BiH tice.Konstantna gubitnicka politika Bosnjackog vodjstva , smanjuje uticajnu zonu i teritoriju Bosnjaka. Mjesto da stvara alijanse, saveznike u okruzenju… s glavama jos u srednjem vijeku, Izetbegoviceve politike vode u Palestinizaciju i propast.
Sto ti je zivot, nekad su ovaj Jevtic, Stojadin, Macek, Spaho bili na kandidatskim listama, a danas su samo na birackim spiskovima. Svacije prodje.
Bio je ovo vakat kad su Bosnjaci ( tada su morali biti muslimani ), izlazili na izbore u Trebinju, Bileci, Foci, Visegradu, Nevesinju... Danas, manje vise iste parole, jedino sto Bosnjaka nema u gorenavedenim mjestima. Genocidna politika prema Bosnjacima je konstanta. "Cuvajte vasu RS", rekao bi Dragan Cirilica.
Ako ništa, kreativniji nego ovi danas... Svaki plakat isti, glavuša, slogan, prazna priča
I to je dovoljno.. ne ocekujem puno od njih i meni pase
vladimir maček nema oraha u đepu
Ovog Stojadina samo zamjeniti jednim imenom sa plakata u Sarajevu. Nije tesko pogoditi kojim.
Prava kreativnost, danas se placa hiljadama da se uredi spot.