Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i magarca možeš goniti sa mrkvom na štapu. jeste li pročitali ono između redova: ko šiša borce i njihove proteste, vlada radi po svome, samo je pitanje vremena kad će primanja biti ukinuta. naši političari su žene.
Mantovaneli nije siguran da postoji politički kapacitet u izbornoj godini da se reforme poguraju, ali upozorava da će biti loše ako vlasti propuste ovu priliku. \"Trebalo je da budu provedene čak i prije nego što je ekonomska kriza pogodila BiH. Sada je poruka uvedite red u kuću i to su upravo kratkoročne mjere u okviru sporazuma sa MMF-om. Isto tako treba razmišljati i o srednjoročnom periodu, na koji način obnoviti rast u zemlji i zaštititi najugroženije građane\", rekao je Mantovaneli.
Genocidnoj fasistickoj srbiji su dali za deset mjeseci tri milijarde dolara,welcome to SARAJEVO! BiH4EVER!
Sta mislite za koliko minuta ce netragom nestati.Ja tipujem na 15 minuta.
Eto sadake za \"borce\". A djeca ce vracati.