Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba i Kačavendu proglasiti svetim,srbima je mnogo dobroga učinio. Davao je blagoslov u ubijanju nevinih ,a i poslije rata je davao primjer kako je svaki pravi Srbin gay.
Svim pravoslavcima: popiskim se na srpsku pravoslavnu crkvu, na sve one koji obilježavaju petrovdan, piskim se na svete apostole pedere i pedofile Petra i Pavla. Amen!!
jel se u pravoslavlju isus smatra Bogom?
kako moze biti komplikovano pitanje? valjda je to temelj vjere da znas ko ti je Bog?!Ako je vaskrsnuo onda je Bog i sjedi pored svog Oca? a i Otac je Bog? Znaci dva Boga! onda pravoslavlje nije monoteisticka religija ili sam krivo shvatio? Ne klanjam se ja kamenoj kocki, ona mi je smjer okretanja
hercegovac nisam pitao sta je Bog, nego je li Isus Bog? a to sto si ti napisao opet nema smisla 1=3 i 3=1..ako ti mozes svom ocu biti i sin i u isto vrijeme otac onda OK, prihvatam tvoju tvrdnju..ovom dole kretencicu da ponovim da se mi neklanjamo kocki nego Bogu, e sad tvoj problem je sto ti ne znas koliko bogova imas, jedan, dva ili mozda tri, jer ni sam ne znas jeli isus Bog ili nije :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
šta reći,koju poruku posrati
Imace i dernek u Rudom!ahahaha
DERNEK JE KOD SEPTIČKE U POTOČARIMA.
@odred- Ozbiljno pitanje - kako možeš živjeti sa ČINJENICOM da tvojim venama teče krv tvojih mrskih neprijatelja, Turaka? Ili misliš da su begovi koristili kondome tokom spolnog odnosa sa tvojom prabakom? Očekujem ozbiljan odgovor. Hvala PS - identično pitanje ide na tvoje ostale profile, sve dok mi ne odgovoriš.
Jednostavno pitanje: - Je li u Srebrenici počinjen najveći zločin u našoj novijoj istoriji ?! Kada odgovorite u sebi, onda se zapitajte pa zašto u RS na taj dan nije barem dan žalosti, jer ako ne zbog tih ubijenih ljudi, onda barem zbog nevinog srpskog naroda koji je izgubio čast i obraz zbog debilnih pojedinaca.
KOJI DAN ŽALOSTI KADA JE TOG DANA CIVILIZOVANI SVJET OSLOBODJEN OD JEDNOG BROJA ISLAMSKIH TERORISTA. DOBRO MALO VEČEG BROJA ISLAMSKIH TERORISTA.
Svim pravoslavcima: popiskim se na srpsku pravoslavnu crkvu, na sve one koji obilježavaju petrovdan, piskim se na svete apostole pedere i pedofile Petra i Pavla. Amen!!
Zabranite komentare!
Sto,da se ovo malo cetalja na klixu ne nadje u situaciji u kojoj smo mi svaki dan?
četalji su zloupotrijebili pravoslavlje, sve nebeske vjere treba poštovati, ja ne poštujem jedino hindu vjeru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)