Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
13 119 ovaca pod vodstvom krave munire ce da glasa znO se i dobit ce po 20km...u suprotnom ce dodik da referendum odrzi i pobit ce sve muslimOne u podrinju...pa ovaj zatucani svjet jos uvijek misli da im je Oric heroj, a ne da ih je prodao hehehhehehehe
popusi ga genocidni!
@zemirko smjesan si sda bote, ja zivim u Sarajevu cijeli zivot
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ćamileeeeeee Ćamileeeeeeeee.. Gospođo ćamil nije trenutno na telefonu pila drva....
Opet Muslimani muljaju oko glasova. Red je da Republika Srpska donose zakone o glasanju na području ove srpske opštine. Pa ne može neko, ko tu ne živi, da glasa i odlučuje u ime Srebreničana.
Jedan od najvecih SDA-ovih "stimung" izbornih centara....