Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj SIMBOLICI datuma i brojeva, gospodi iz fondacije Lovrenović NEDOSTAJE još SAMO 1 JAKO BITAN DATUM! Naravno mislim na 14.12.2011. datum SUDSKE PRESUDE RAZVODA BRAKA Mahirovih roditelja. Pretpostavljam da su to članovi NADZORNOG ODBORA FONDACIJE LOVRENOVIĆ ("tata" Dubravko, mama Alisa i "sestra" Lari Hedžić ) vjerovatno "greškom" zanemarili ! Tako to bude kad "vrhuška" fondacije Lovrenović oboli od virusa zvanog "totalna amnezija".
Pitomci padobranske jedinice nekadašnje JNA spremaju se za prvi skok. Kapetan prilazi vojniku: - Da li je sve spremno za prvi skok? - Jeste, druže kapetane! - Ima li dovoljno padobrana? - Nema, druže kapetane! - Dobro, podeli padobrane svima osim Bošnjacima. Njima objasni da treba da padnu na glavu.
E moj Mahire RIP ali i ti kao i pokojni Denis i ostali izgleda uzalud ste izgubili zivote u kaljuzi zvanoj multi,kulti,SARAJEVO.Sta reci i tvoj slucaj polako pada u zaborav ko i sve ostalo u mocvari zvanoj SARAJEVO.SARAJLIJE TRUJU VAM DJECU PO USTANOVAMA(AFERA GOLD MINGNON I DJECIJI VRTICI)ubijaju vam djecu i sugradjane po peksijanskim ulicama kako drukcije insan da ih nazove (Mrnjavac i ostali) fizicki i psihicki vam zlostavljaju i navode na samoubistvo vasu omladinu a vi sutite.SRAMITE SE!!!!
svoje patiloske izljeve mrznje trebao bi ostaviti za posjet psihijatru a ne za internet .ovo i djeca citaju
@hombresa nema ovdje govora o mrznji jadan nebio ovo su gole cinjenice sto je neistina demantiraj me argumentirano a ne samo lupkajuci po tipkovnici po zadatku uostalom ti nisi sarajlija po rodjenju neznam zasto se javljas.Da se prave Sarajlije pitaju u svom gradu bilo bi reda i mira po cemu je to bio i cuven grad.
Sta ce ovi uraditi ako se utvrdi nasilje Dubravka i Alise?
Ovdi je sve jasno kao dan!Preispitati roditelje!
Zataskat ce se sve jer se radi o djeci bogatih roditelja .
@nachtelfe Nemoguće, Alisa je rekla da ona i Dubravko nisu bogati ! Njeno djete se oblačilo u HARIS EXPORT-u .A i ovo je javno napisala jedna od tih "bogatih" majki: http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/otvoreno-pismo-u-vezi-slucaja-mahir-rakovac-niko-nema-pravo-da-jednu-uzasnu-smrt-rjesava-novim-nasiljem-
Majka, ocuh, otac, vrsnjaci i nastavnici su podjednako krivi za smrt ovog djecaka. Kasno je majci sada da se eksponira na tv-u kad je saucesnik, a razlog sto sebe eksponira je psiholoske prirode, ljudi se osjecaju bolje kada imaju podrsku, u ovom slucaju podrsku javnosti, jer na taj nacin ubjedjuju sebe da nisu krivi i da nisu mogli nista.
...vlast razumije samo jezika mase i njene sile. ko u februaru. akademski vid obraćanja gomili sebičnih uhljupa krkanskih faca i krkanskih manira nema efekta. dečka više nema, niti ima pravde za njega. sve će se zataškat, to se ovdje jedino i zna. uz pljačku.
@vlado.nine ...definicija države.
@KermitTrasnferzala ...more. tako je i hitlera pobijedilo.
sto ne hapsite monstruma Dubravka ?!
@pikac Pa zato što monstrum Dubravko treba Bakiru Izmetbegoviću kao alibi da po Erdoganovoj direktivi ZATVORI sve škole njegovog mrskog neprijatelja Fethullaha Gulena ! Klasičan primjer kad CILJ opravdava SREDSTVO ! http://balkans.aljazeera.net/vijesti/koja-je-stvarna-misija-fethullaha-gulena-0 A Dubravko i Alisa medijske maskote (prvenstveno FTV) ! Ni Vučko 84 nije bio više eksponiran od njih dvoje !