Haris Silajdžić
0
Pravda je ipak dostižna
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da li vi, \"komentatori\", vidite ikad ista pozitivno ili morate da pokazete vasu pamet ... da izvine pamet! Niste ni svjesni koliko ste glupi i zatucani, tako da vam je moj prijedlog da cuvate komentare za sebe.
Silajdzic je njegov veliki prijatelj.. Zajedno su svercovali VEK i jos ponesto... Mislim da bi trebao da se priduruzi svom drugu u hagu.. BLEEEEEEE-SILAJDZICU..-GENOCIDNA TVOREVINO
Pa gospodine Haris , vasa familija kao i vi ste veliki nacionalista,prema tome nemojte pricat gluposti, i vi imate san kao i ova dvojica kretena , da zivite u drzavi koja ima samo jedan narod.\"muslimane\" eee sad se zamislite , da ste se kojim slucajem rodili kao srbin a u sebi govorite Hvala bogu ili Allahu , e nisam.Pa sta mislite nebi stali na stranu RS-a ili ovih ratnih zlocinaca.NEBI KURAC!!! hahaha pa rukujete se sa Dodikom , pa VI i ON ste na istom kalupu , on hapa u srpskom entitetu , a vi u muslimanskom hehehe sjajni ste mi obojica :) cestitam u daljnjem radu khmmm pardon hapanju :)
e sada Hare ucini sve sto mozes...da se ukine rs...ne treba vam veci dokaz....
Silajdžić je u pravu, nije toliko važno njihovo hapšenje koliko uklanjanje njihovog projekta