Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i prasuma Perucica je na unesco listi
Još samo da Unesco proglasi 23% za zaštićeni rezervat pod imenom Respubljik Bosnija. Još bolje, od baščaršije do čengić vile podignite zid, kao Jerusalim.
Jednu MHE za Bakira.Hvala....btw zasto ovo ovako stoji prljavo?? Ovo treba betonirati, da hanume mogu sa smrkovima da properu prasinu.Ostavite drvo, dva, da se djeca imaju gdje popeT.Poljine 2014-2021!
Sad ima da neki d*bil doleti, napuca 10 kamiona betona da unisti i ovo kao onu obalu na Uni.
Sve je ovo nasa lijepa Bosna.
Jedna slika
Prelijepo, bez daha sam. Kakva ljepota aaa
Sve je ovo nasa lijepa Bosna.
Aaaaaaaaaaaaaaas
Extra
Niste trebali objavljivati, sad će Teletović tu par hidrocentrala da natakari.
@HejBa Prijatelju...1945-1990 = 45g. 1990-2021= 31g..... KILOMETRI vs MILIMETRI....( vezano za ljubav nije za nas )
Kome smetaju moje divne rijeci?
Alo Ilija... Djordjo je Crnic iz Krupe! ❤️
Zmaj od Šipova Stočar, poljoprivrednik, robovlasnik. Etablirani predvodnik raznih korida po Bosni i šire. Fanatičan, temperamentan. Poznat kao čovjek bez dlake na jeziku, seksualni napasnik stoke i roba Dragoje. Po višesatnom govoru na očevoj sahrani, seksualnim ekspedicijama po rijalitima i Balkanu. Čovjek koji drzi do tradicije i običaja. Veliki domaćin.
stvarno je lijepo.. treba ovo obic
volitel vi prasume kod zena ili vise preferirate livadu?
Lijepo!
RS.
Stipića livada, mjesto iznad Doljana, općina Jablanica, mjesto je na kojemu je ujutro 28. srpnja 1993. počinjen zločin nad 33 hrvatskih vojnika i 6 civila koje su ubili i masakrirali pripadnici Armije BiH, među kojima se spominju i mudžahedini.