Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da no, to je moj jaraaan i poslovni partneeer! Ja kao miniiistar (ne)bezBEdnosti ću sve učiniiiiti kako bi zaštitio svoga čoVEka, a ko jebeee ovaj glupi narod! Potpis: Fahr(a)o(n)
Zahvalite se nasem ministru sigurnosti sto keljemendi nije uhapsen, jer mu je upravo on javio preko svojih novina da ce biti uhapsen. Dan prije akcije lutka je na dnevnom avazu osvanuo naslov koji je bio poruka keljemendiu da bjezi i da ga ceka hapsenje. Dan prije je obavijestio kad ce biti akcija i ko je meta hapsenja. Jbg morao je nekako haveru uzvratiti uslugu.
Ajd ne seri pa ev i klix sad javlja ovim clankom da ce biti uhapsen i da znaju gdje je...popustite malo radoncica nisam njegov fan al ste dosadni jel ima ko kakav dokaz,da je on nesto nema prema tome haj mrššš...citava drzava rekla kazala!!!
zar mu nije mogao javiti telefonskim pozivom, sms-om ili čak lično???
Dzemo Bond je rješenje, kad može MOSSAD i CIA
Pa zna se da je on kod BRAĆE ARAPA, a ne na Kosovu!!! Hebi ga pisalo se o tome detaljno. Možda Stranka za Bosnu i hercegovinu može posredovati ionako su samo narod trovali svojim navodnim vezama sa Arapima.
Pa ja, tako, objavite da znate gdje je, sigurno on ne cita vijesti i nece vidjeti ovo pa pobjeci...
Pod hitno tog kriminalcinu treba dovesti pred lice pravde,ali problem je u tome,sto se zna s kim "suruje" taj kriminalac ovde sa ovima iz vlasti!
A sto se ne hapsi onaj ko je dojavijo keljemendiju da pobjegne,bijo je toliko vremena ispred nosa nase policije i kada je trebao biti uhapsen,neku mu je signalizirao da pobjegne,sada ispada kriva neka druga zemlja sto ga nece da isporuce,bice da ga niko i netrazi ili ga zovu kao Romkinja muza; O Smajo,prste sumi,pete kuci,hajde odmah zovutee dzandari,nesto slicno suska i ovdi...
Zato sto je ta osoba trenutno ministar sigurnosti BiH i nije moguce pokrenuti akciju hapsenja bez njegovog znanja i potpisa, a sam sebe hapsiti nece, nije lud...
prica za malu djecu, vracaju uslugu liku jer da nije bilo naserovog cvrkutanja ne bi bila uspjesna akcija trpanja siche u zatvor, sad ga pokusavaju oprat pred krim miljeom da nije pjevao ko fol ;) naser procvrkuto ko slavuj u proljeche :D
Cuo sam da je otvorio pekaru u Pristini
PS. @drotovi: Još upozoravate kriminalca da će te ga dalje ganjati i to JAVNO, AFERIM, POSEREM VAM SE U USTA NESPOSOBNA!
piv.pivpiv.dk To možda i jeste taktika, da on pokuša napustiti Crnu Goru da bi ga uhapsili na granici.
Naser je gospodin za ove sto sjede u nasim vladama i parlamentima...ovi nam iz usta otimaju...Naser svojim parama nesto i plati pa doprinese opstini,mjesnoj zajednici...a ovi politicari otimaju gdje igdje ista ima,samo sto po tramvajima jos nisu poceli krast,nikom nista ne ostade od njih...Mileticu i ostali,imaj te muda pa hapsite Covice,Bakire,Zlatka i ostale tenisere
Jebo te naser
''bo ti on mater
Da ste priznali Kosovo možda i ne bi bio na slobodi !
POBIT STOKU
i komunjare