Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Troka, Dabić style 2012 :D
Mladen Jeličić Tifa AHAHAHAHAHAHAHAHAHA no no no no no noooooooo
ŠEMSO MEHMEDOVIĆ U RATU JE ZABRANIJO SLAVIT A SAD ČESTITA ZLO BIH BOLJE DA JE HIFA GRUPACIJA ČESTITALA
za sarajevo meni se od troke učinio onaj vas mevlid
sretna nova godina
HVALA SVIM UVAZENIM LJUDIMA NA CESTITKAMA MOJA ZELJA JE DA SE BiH VOLI KAO STO VOLITE SVOJU MAJKU I OCA SRETNA SVIMA 2012 VISE PAMETI I ISKUSTVA U BUDUCEM RADU.
Cuj, Bosnjaci ne postoje, majmuni jedni!. Ne postoje servi i hrvati, to je istina. Kakvi bolan bosancohercegovci, to isto ne postoiji. Nacija =narod!
Onaj bradati mi se ucinio ko Karadzic.
joj legende volim vas sve! hvala i vama sve naj bolje!
sretna nova godina 2012 i ovim poznatima aBd ovu godinu budu jos poznatiji....uspjesniji i naravno i korisniji nego proslu godinu neka se malo potrude...ne samo za sebe:))
a gje je Mevlid
@Srajlija tj milorade svrbine nad-udlaj se Rei*sove kur*cine, obr*ezane , glatke i slatke!
2011 pamtim po tome sto sam bi kontras vi izgubili ja dobio posao :p ekonomska situacija nikad bolja za mene dok za vas sve gora a za 2012 ocekujem i za vas pozitivu, posao, lovu itd... a samo nek bude dobrog zdravlja i vijesti jednog finog proljeca da je doda crkno jeduci krmetinu.
GLEDAJ RE-ISE KAKO SE VEČERAS SLAVI NOVA GODINA U SARAJEVU! NE DAMO MRAK!
JEL VAM TO RE-IS JEDNA OD NEDOZVOLJENIH RIJEČI PA NE PUŠTATE KOMENTAR
Metuzaner do metuzanera
Ovi što ih svrbi, mogu preko Drine, niko se neće ljutiti, mada nisu ni tamo dobro došli, al o tom po tom, a ovi Zapadnohercegovanci, njih neće ni vlastiti kamen što ih okružuje, koliko tuknu, no comment, usranijeg naroda ne vidjeh. Munir Talović, wtf?!!! Svim građanima Bosne i Hercegovine sretna 2012 godina, s puno zdravlja, i živaca, sa čobanima na vlasti! Hajjj žžžž!!!!