Budite zdravi, lijepi i pametni
0

Poznati čitatelji portala Sarajevo-x.com čestitaju vam Novu godinu

Video: Jasenko Korjenić
Uz želje da 2011. godina bude mnogo uspješnija i bolja od prethodne, čitateljima portala Sarajevo-x.com čestitke su uputile neke od najistaknutijih ličnosti u bosanskohercegovačkom javnom i kulturnom životu.

Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen zaželio je da 2011. godina bude godina preokreta, a svim političarima je poručio da gledaju i slušaju narod koji ih je i izabrao.

Čitateljima portala Sarajevo-x.com sretnu i uspješnu godinu poželjeli su i bh. nogometaš i najbolji strijelac Bundeslige, Edin Džeko, kapiten nogometne reprezentacije Emir Spahić, a sve najbolje poželio je i bivši nogometaš Elvir Bolić.

Zdravlja, sreće i ljubavi svima koji posjećuju portal Sarajevo-x.com poželjela je Amira Medunjanin, interpretatorka sevdalinke.

Istaknuti TV-voditelj Aleksandar Hršum poručio je čitateljima našeg portala da nikada ne zaborave da "ljudi sa jasnim ciljevima uspijevaju samo zato što znaju kamo idu."

Najpopularniji sportski komentator u BiH Marjan Mijajlović ima, također, poruku za vjerne posjetioce Sarajevo-x.com.

Novu 2011. godinu čestitao je i istaknuti bh. glumac Nermin Tulić, naglasivši da uvijek postoji lijek za tugu. A recept poslušajte u videoklipu.

Čestitke je uputio i muzičar Dino Šukalo, poručivši čitateljima portala Sarajevo-x.com da ostanu vjerni najboljem informativnom portalu, a uz to da ne budu vulgarni i da poštuju i tuđa mišljenja dok vode raspravu i komentarišu objavljene vijesti.

Sretnu Novu godinu, uz želju da zadrže svoj karakter, poželjela je čitateljima Sarajevo-x.com TV-voditeljica Emina Delić.

"Stisnite pesnice i idite naprijed", poručio je našim čitateljim pozorišni reditelj Haris Pašović.

Pred kameru snimatelja portala Sarajevo-x.com stao je i glumac Mirza Tanović. Čitateljima je, između ostalog, poručio da "ne robuju glupljima od sebe". Poslušajte njegovu itekako poučnu čestitku.

Srećnu i uspješnu godinu želi vam i umjetnik Tarik Samarah.

Čestitkama se pridružuje i redakcija portala Sarajevo-x.com.