Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BAN Gdje ti vidje tu statistiku koju iznosiš?
@ban mi vise ne prastamo vi ste nasi neprijatelji i cao!!! mogu ovi iz USA i EU na glavu da se nasade ali nista se nece promjeniti!!!
Pa srbi i hrvati bi se udruzili da su vecina. Bosnjaka u BIH ima preko 50%. Po mojim procjenama sa dijasporom negdje oko 60%, 25% srba i 11%hrvata te 4% ostalih od kojih su 2% Bosnjaci takodje ali se tako ne izjasnjavaju.. Bilo kakvo udruzivanje srba i hrvata u ovom pogledu je pushiona, zato pamet u vugla jer mi samo jednom oprastamo.
Ja sam ja, ti si ti, on je on a Pipo je konj!!! Nepotkovana kljusina!!! Izradjena raga!!!
Sada, kad slusam Hrvate, kao da slusam Srbe. Ko bi rekao da ce i takav trenutak doci...
Posto vi tvrdite da ste plavi, ebi ga, domoroci bi trebali biti smedji ili crni, podneblje takvo. Samo sjevernjaci su plavi.
Ebi ga, Pipo, i ti si onda iz Ukrainske pecine, samo poturcen.
Kazu: \"Hag i sudije BiH, teatar, cirkus\". Kazu: \"Dogovarajte se. A o cemu, kad on donosi sve odluke, ostaje nam da pisemo deklaracije i sl.\" Misli se na konjusara.
Svaka cast G-e English!Dajte do znanja amebskim ukrajinskim pecinarima da nesmije NIKO vise destabizovat i prijetit suverenoj drzavi BiH-i!Vi ste za takve ko sto su ovi primitivni ukrajinski pecinari vakcina u svakom smislu i novou. BiH4EVER!
Je li konjusar gledao tv veceras i sta on kaze na to?
Gledam onu vasu tv, mnogo vam ljuti Hrvati, kazu da neki namjerno proizvode krizu da bi duze ostali u BiH, dobro im... Nesto razmisljam, Hrvati bi se trebali udruziti sa Srbima i lijepo eto vecine, mogu sta hoce i kako hoce...ta, nemaju sta izgubiti!!!
Duco osh dat piiccke da dodjem u Kopenhagen?
@Rašooooo..... gdje si Rašo, šta je s tobom, što te nema ooo Rašo ?
De ne laprdaj, da se vi pitate odvojili be se davno.....Amerika se pita za sve, a gdje su tvoji rusi ?Cak i rusi su se ukakili od Amerike kad su poceli shranje u Dzordziji a Amerika im zaprijetila.....
Ima ono pogrebno drustvo sto se zove \"kad-tad\". Znaci, neke stvri su neminovnost, samo je pitanje vremena. Pustite neka se desi neminovno, jer jos hiljadu godina mozete zadrzati namjesnika, ali opet ide \"kad-tad\"!!!