Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smatraj se opsovanim!
ceto 23.07.2009. u 21:50 treba saslusat crvenkapu, vuka i ostale stanovnike sume..................... Treba ti Medvjed hebati mater, da ti napravi brata sa kojim mozes dalje da caskas. I vuk da tio napravi sestricu koja ce da sa crvenkapicom igra u sumi
treba saslusat crvenkapu, vuka i ostale stanovnike sume.....................
nadimak sve govori o tebi...
Za ovaj slucaj su krivi nasi NESPOSOBNI politicari i gamad iz genocidne, zlotvori, smrt genocidnoj.
Da se nije izgubio gdje pri povratku
@Tuzit UN slazem se da bi UN trebala bit optuzena za ovaj slucaj al i za Srebrenicu!Ne zaboravit tuzit i politicke lidere genocidne tvorevine,a sto se tice politicara?!Ni da zucnu o ovom tragicnom i zalosnom nestanku jednog hrabrog patriota i sina Bosne i Hercegovine!TRAZIT odgovore od svih politicara,pod hitno! BiH4EVER!
i 14 godina otkako je tadašnja Vojska Republike Srpske otela pukovnika Armije BiH Avdu Palića u toku pregovora (u UN bazi u Žepi) o evakuaciji civila, podsjetio je Kadrić u saopćenju za javnost. Pa hebote UN koji su to ...cuj u UN bazi. Treba tuziti taj UN Treba tuziti UN! On je garantovao sigurnost pregovaraca. Pa to je sramota! 14 godina! pa i 14 dana je puno
ovo je vise neg zalosno!Sta su cekali Bosanske patriote da stalno ispitivaju o ovom slucaju?!bijedne li drzave i politicara...vidimo vasu veliku sposobnost vec godinama u svakom pogledu,sad ce ko pitat laktaskog krmka o ovom skandalozno i tuznom slucaju koji Bosnjak vrlo lahko zaboravlja,jadna zemljo ko te predstavlja.
srpska vojska je varvarska vojska i oni su ljudi bez casti. STOKA!
Za ovakve slucajeve se vrsi blokada na DRZAVNOM nivou, sumnjam da se iko od predstavnika vlasti poceskao po glavi .... Ali su nasi nam politicari ushitreni samo tako.. nema tu para i nema interesa za njih, bez obzira sto je Palic ostavio svoje kosti za njih.... NA CAST! Ovo je primjer kako se odnose na mrtve, a tek kako se odnose na zive.... Gdje si Tihicu, Siladzicu, Belkicu, Covicu, Kuzmanovicu, Spiricu, Alkalaj, Izetbegovicu, Seferovicu, Masovicu, Komsicu... ima li vas gdje, da li imate i TRUNKU CASTI ????? GARANT NE! Sto je najgore NI JEDAN nemate mOOda da se OGLASITE u vezi Palica.. FUJ!
Ovo je tako zalosno... da zalosnije ne moze biti... cetalji nece da budu ljudi.. u tome je kvaka... ZA-LO-SNO... Onaj seljacina BG taykun iz laktasa sto raspolaze vilama preko Drine nesto je obecao prije par godina.. ali nije rekao kada ce obecanje ispuniti... predstavnik naroda koji je izgubio kompas po svim smjernicama.. zalosno! Nicija nije do zore sjala.. a vi moji uvazeni poslanici cobani.. samo sjedite i neka drugi rade posao za vas... pa cemo u evropu i u mp3 za jedno 1000 milenija... Zalosno! Pojedinac se javio da pita za sudbinu nesretnog Palica... kakvu vlast imamo.. Amore Masovicu, spasavaj ove konje na vlasti da ne bi i ti u isti kos sa njima.... Kakav Amnesty i Internacionali .. ni kada su trebali nisu nas htjeli spasavati, sta ocekivati u miru ???? Welcome to Reality Show Bosno i Hercegovino!
Sramota - a lansiraju neke izmisljotine za General Dudakovica!