Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj jedan jaran svake godine se prijavi, rezultati mu budu kao da je Americki rendzer, ali nema upada bajo moj, nema... Pripremi 10.000 pa mozda i bude nesto...
Ja imam druga placenika i bori se za predsjednika Robert Mugabe
Stockholm 100% ziva istina, ja znam 2 slucaja momci odudaraju snagom i spremnoscu al nema prolaza
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
šupljak
da si bio jucer naucio bi i ti nesto. Nemoj mislit da znas sve ako citas klix. Nisi ni svjestan s kakvim se stvarima susrecu ovi ljudi i kakav znacaj ima ova akcija.. Ako jednog covjeka informisu kako treba uspjesna je akcija a eto mene su ocito informisali i naucio sam mnogo toga o minama opasnosti mina i oruzija opcenito.. pa cak i stanja u kojem se nalazimo..
naučio sam davno... sjedio sam s ljudima koji sređuju za ovaj posao tako da .. poklopi se
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja cu pokusati pa sta Bog da...
mjesta rezervisana za babine sinove - kilave bogalje od 110kg
jebala vam cerilica mater.dok god ta zemlja duple standarde ima nebi se nikad borio za nju
Ovo je jadno. Drugim riječima "dodjite djeco, uzmite puške u ruke, pogledajte kako je lijepa, dijelimo igračke samo za vas". A kada vas obučimo onda će doći čika amerikanac da vas vodi da branite njegovu zemlju i interese. A ovako se brane civili i oslobađa zemlja od ugnjetavanja na američki način: http://www.nytimes.com/2015/09/21/world/asia/us-soldiers-told-to-ignore-afghan-allies-abuse-of-boys.html?smid=tw-share&_r=1 Ovo nije samo nešto što se dešava "negdje tamo" ovo su radili i u ratu na našim prostorima dok su civili ginuli, bili mučeni i šta ne sve.
Mozemo postati dio OSBiH uz 10000KM :)
ajmo omladino prijavi se u tvornicu penzionera
Ma ovo treba raspustit kao bugarsku skupštinu,džaba su na teretu države a nikakve koristi od njih
Ne daj Bože rata.
Imali i BH army one slogane. "Budi sve sto mores biti" i "BH beton" i "malo nas je, ali ponosni smo do jaja - BH marinci" i "An Army of 3" posto nisu bas ujedinjeni. Al dobro je ovo, ko ima stele, uvaliti se ovdje posto trebe to vole pravo, uniforme, kad te vide vako u uniformi i naocalama s beretkom i mrkim pogledom, i kako baratas ovim zoljama buraz i mitraljezima, ili sviras trubu u uniformi odma je tvoja u 87.3% slucajeva. To one ne mogu odoliti jednostavno, mislim nisam nikad bio u uniformi, osim onoj gradjevinskoj i kelnerskoj, i sljem i cipele i harness i metar i mistrija i noz, ali nije to to i nisu to te uniforme koje one vole, al vako jedan BH junak partizan covjece ma gotovo u startu. Ona i da hoce da kaze ne, ne svidjas mi se, jednostavno ne moze kad te vidi vakog gerilca buraz dzaba. To je nesto genetski je ne znam al tako je to. To je misterija kako to ide al kazem. Ko ljepilo za muhe, ko glista za pastrmku odma uzima cim je pustis u brzak. Al prvo 10,000 KM pa onda.
ajde sto stela radi nenormalno ajde sto su plate smijesno male, ali zasto bi iko imao potrebu da se svjesno i svojom voljom pridruzi organizaciji koja je sve samo ne nezavisna i potpuno zavisi od odluka NATO-a iako nije clan ccc
Mozda je nas Hercegovac92 onaj niski cetnik sa dugom kosom .. Ja mislim da su dobre sanse
Hahahahaha onaj niski cetnik s bradom idugom kosom mos zamislit...to je nekom zet, komsija, otac Cime se bavis komsijo? Spstvom ..spstvom se bavim i pokaze 3 prsta Hahahahahaa ooo jebooo drzavu jebo sveeeeeee
OOOOoooooo upravu si drzava je dno dna al ne zaboravi da i ti zivis u njoj klosaru ti se bavi Rvatstvom i zrinjskim
Kako je ovo lijepo. Uciti djecu od malih nogu kako je oruzje nas prijatelj. I onda kada Sarajevo lici na Wild West i kad svakodnevno imamo pucnjave, neko se cudi.
Posljednji put na ovim prostorima: 1991-1995. Ali to nije poenta. Poenta je ako dijete od 5-6 godina naucis da je oruzje normalna stvar onda je i njegova uporaba normalna stvar za dijete te imas pucnjavu po gradovima ko da smo Sirija.
Kako se zove onaj niski cetnik s bradom i dugackom kosom koji zivi u brdima u istocnoj hercegovini ? Haha Hajmo se salit na njegov racun
Kao pripadnik os bih sa zavrsenim fakultetom a u cinu vojnika, koji je presao starosnu granicu od 27 godina, j bem komplet f amiliju ministarstvu odbrane, njegovim uposlenicima, namjestenicima, savjetnicima, generalima i ostalom osoblju koji su donijeli taj pravilnik.