Rajko Kuzmanović
0
Poziv Inzku da dođe u Banjaluku
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
staklena providna mumija amebskih krvolocnih srbskih primitivnih zlobnih misli radmanovic je jedan od najvecih neprijatelja drzave Bosne i Hercegovine! BOSNA4EVER!
Ja kao da vodim monolog na ovoj stranici. Da li to znači da nisam normalna?
Nemoze se pise odvojeno...jel to najnoviji novokomponovani, od strane un nepriznati jezik?
Idi ti strajkuj gladju za crkavicu od socijale, imas moju punu podrsku za taj strajk!!! A ja cu da dzonjam i spavam koliko mi se hoce, radim sta hocu, slobodna zemlja, demokratija.
E ebi ga. Nije me bilo cijelo jutro, spavala sam, jer sam komentarisala do kasno u noć na ovoj stranici, a jutros kad sam ustala pogledala sam još jednom legendarni film iz 1989 \" Kosovska bitka\", pa sam tako napunila baterije i sad mugu da laprdam o srpstvu. Nemožete mi ništa nja nja nja nja
I ja sam dk, ali ona pozitivna (ona koja je dala prva komentar, a ne ona koja je napisala roman iz Danske). IMV slažem se s tobom, vožd podvio rep, a pustio starijeg gospodina da nekad nešto progovori. De ba Duki što se uzrujavaš, misli na sex, mmmmmm
@dk ono sto se na svadbi desilo, su ucinili pojedinci. uopste su nosili srpsku zastavu na toj svadbi, a ne jugoslavensku ili zastavu savezne republike bih. pa sta bi vasi nekome od nas uradili, kad bi pocetkom 90tih hodao sa nasom prethodnom zastavom po banja luci. ali razumijem, ti imas dalekovid))
Kojeg Kosova? 1389.g ili 2008.g ili Nikopolja 1396.? Doticni stariji gospodin je predsjednik necega u cije ime je pobijeno 100k ljudi i sad bi se trebali pozivati na finocu i kulturu i razgovor. Sto se mene tice on moze komotno da hrani golubove pored rusevina Ferhadije a nek ozbiljnijim ostavi da se bave politikom. Svakako je samo marioneta u rukama Vozda. To sto tebe boli neka stvar je predmet interesiranja doktora a ne stvar politike. Da je ovaj stariji gospodin koji je jos i \"akademik\" imalo svjestan sustine bavljenja politikom ne bi dopustio da ga pod stare dane vuce za nos onaj seoski djilkos. Ovako nam ostaje da se smijemo starkelji i cekamo 11.06. da vidimo jos jedan politicki salto mortale ovog ugladjenog starijeg gospodina. Sto se tice rusenja drzave,ubistava svatova paljenja zastava i vaskolike ugrozenosti nebeskog naroda ili kako rece dr. Deretić potomaka Alexandra Velikog iliti Karanovića mozes komotno uzeti gusle i skladati nesto prigodno pa da svi zajedno uzivamo.
Ma, vi nikakve argumente pod milim bogom nemate!!! Nema ni Incko, pogotovu nakon Kosova. Moze samo fino i kulturno, razgovorom i kompromisom da postigne nesto. Inace nista od toga.
Sto bi on \"radio o glavi\" gradjanima BiH? Znaci li to da ste vi radili o glavi gradjanima Jugoslavije kad ste se odcjepljivali? Malo vam dvostruki arsini, kad je u vasu korist, onda je borba za slobodu, nezavisnost, i sl. A kad bi i drugi isto, onda vama rade o glavi? Koji licemjeri. Drugo, boli koga je li Incko tu ili nije, poziv mu je upucen, a on nek dodje ili ne dodje. Isti Incko se poziva na nekakvu drzavu i ustav, a kad su rasturali bivsu drzavu, niko se nije ni na sta pozivao, nego su krenuli sa pucanjem u svatove i sve sto je imalo obiljezje bivse drzave, paljenje zastava i sl. Ko to tamo se javlja da demantuje? Kako bi sad vama bilo da neko krene paliti zastave, napadati vojsku i sl. ??? Jer, vama je to sasvim normalno bilo, ne tako davno.
Ma sto je najsmjesnije Inzko uopce nece biti u BIH do 11.06. kad istice ovaj ultimatum. To naravno nije sprijecilo ovog starijeg gospodina sa zivotnim znanjem i iskustvom da mu uputi poziv. Politicka nebuloza. I sad bi neko trebao zaliti doticnog zbog njegovog zdravlja. Kad treba zasjesti na celo tcz rs onda je tu, kad treba primati nemalu platu takodje je tu, kad treba raditi o glavi gradjanima BIH takodje je tu. Kad treba donositi suvisle politicke odluke onda mu Vozd pise pisma. Politicka marioneta u rukama drugih, mudrijih od njega.
Zovu Inzka u Banja Luku da ga zguze.
Ne znam zasto se uzbudjujes. Poenta je bila da vrhonaravni Vozd Dodik mudro cuti dok u prvi plan izbacuje ovog finog starijeg gospodina koji nije bas najbolji sa zdravljem. Za tvoje dalje epsko izlaganje bilo bi dobro da procitas malo o boju kod Nikopolja, tek toliko da se malo obrazujes. Ko o cemu kurwa o poshtenju
A sto se tice doticnog akademika, Kuzmanovica i njegovih godina, samo podsjecanje da cete i vi ostariti jednog dana, koji dodje brze nego se nadas. Sprdati se sa necijim godinama i bolescu, moze samo umobolnik i to na Balkanu, vas prvo nisu naucili u skoli osnovne pojmove kulturnog ponasanja, postovanja covjeka i njegovih godina, starije ljude treba postovati, jesu li vam rekli bar negdje kod kuce, i njihov doprinos drustvu, i njihovo znanje i zivotno iskustvo. Toliko za glupane koji misle da su pametni a povratio bi covjek na sve sto napisu, to mora izazvati mucninu kod svakog normalnog covjeka pa kakve god nacije, rase, boje koze bio!!! Ili mislite da ste duhoviti? Jeste, do mojega!!! Ma, ne dao mi bog takvih u mojoj blizini, fuj!!!
Rajko je Tito