Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, i ostala mjesta bi trebala slijediti primjer Hadzica. Bravo volonteri, kako je lijepo sto ste angazovani u humanitarne svrhe. Bravo.
Pozitivna bi bila ona priča u kojoj bi bio sljedeći naslov:"U Hadžićima ukinuti humanitarni kontenjeri, jer za njima nema potrebe budući da su svi ljudi našli zaposlenje u Stranci Demokratske Akcije". A sve to financira Bakir Izetbegović iz jedne pogoleme vreće zlata, koja ima svoju historiju. Naime, ta vreća zlata je ista ona vreća koju je sultan dobio kada je prodao Bosnu Austro-Ugarskoj monarhiji. Legenda kaže, kako je niko nije mogao otvoriti, jer je po drevnom proročanstvu rečeno"Pristup vreći imati će samo jedan žuti pripadnik vladajuće bošnjačke dinastije, ali kada za to dođe vrijeme". Halida hanuma je to znala, budući da se ta priča prenosila s generacije na generaciju. Na kraju je ta vreća završila u pravim rukama-u rukama čovjeka koji zna sa parama-hoće ga to-Bakira Izetbegovića!
Odlicna ideja,rasirite je po svim opstinama i gradovima !
Pa uporedite sa danasnjim tekstomom kako ce izgledati banke u buducnosti dok mi punimo kontejnere???
Hhehhehe...dobro si!Kod nas pozitivna vijest da je još jedan kontenjer otvoren Sad nećemo morati roviti po običnim kontenjerima, smrdljivim i ustajalim, sad imamo higijenske humanitarne kontenjere. Ali ne samo to, mnogo glasača SDA je dobilo posao, jer je proizvodnja kontenjera povjerena jednoj provjerenoj SDAškoj firmi, tako da je i vuk sit, a sve ovce u humanitarnom kontenjeru!
misime, misime za cunu stisni me