Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba to sve spaliti pa zasaditi novu floru and faunu pa da se zna da je cisto od mina. Ovako, imas ko nesto a ne smijes prici. Prije ce izrasti novo drvo nego sto nasa Vlast ocisti ovo podrucje od mina
Ma samo ljudskost saditi i baštiniti,flora fauna nisu bitne
A Kanton, Federacija, Civilna zaštita i BHMAC se godinama hvale kako je Trebević kompletno očišćen od mina i bezbjedan za turiste.
Ma vi pricate nesto o tim minama, Bog samo dragi zna gdje su se te mine pomjerile nakon 20 godina! A ono sto je najgore ova ce planina ostat minirana jos 1000 godina i djeca nece moci da se slobodno krecu kao sto su i prije rata, sto? Samo zbog imbecila koji su ih stavili tu! I imbecila sa nase strane koji nece da poduzmu pravne korake ili koje vec da se rijesi to!