Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga do neba.. P.S. Neka Uzvišeni Allah dž.š. podari njegovoj duši vječni rahmet i uvede je u Džennet, a porodici sabur. Basin sagolsun..
..jbm ti život....koja tuga.... : (
Bas tuga velika.Nek mu Allah dragi podari lijepi dzennet a porodici olaksa tugu i muke.Amin
Vec postoje preliminarni izvjestaji , kazu , stara oprema , ... ali ne kazu ko je odgovoran sto nije nabavljena nova oprema ?
Nadam se da ce neko preuzeti brigu o njeogovoj porodici...
pa prije par dana grabovica se fali kolika jedobit koncerna ....elektroprivrede i da je pomogo rudarima i da sada rade u humanijim uslovima bas me interesuje sta bi on sada imao reci a steta je sto niste objavili za koliku platu je jadnik radio..
katastrofa...
Umjesto da uskoro dobije dijete, da ima porodicu, zivi, raduje se... covjek zavrsi svoj zivot nenadano. Tuga.
Zivot te s**ebe dok se okrenes!!tuga..:((
Pa.nek politicari brinu za radnike u rudniku a ne da rudari mladi umiru.Umjesto sto brinu za svoje guzice koje ce stavitiu u fotelje.Zao mi covjeka neupozna ni djete a ode mlad sa ovog dunjaluka.E sad se trebaju svi dici da mu zeni obezbjedi drzava penziju dok je ziva i za djete skolovanje dok nebude punoljetno.Nek mu dragi Allah podari dzenet.
e tugo moja.... a trebao je dijete u narucju drzati...
Pa Bože zašto ????????????????????
....