Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oteto prokleto... ako zelimo pravnu drzavu, molim bez lopovluka!
Ako su svima vraceni stanovi posteno je da se i njima vrate.
Europski sud nije štitio prava nosioca pa čak ni vlasnika stanarskog prava u Hrvatskoj ili drugim republikama bivše YU. Tamo su izbacili, pobili, nasilu izginili, dodijelili i otkupili takve stanove bivše JNA pripadnici \"DOMAĆIH\" oružanih snaga itd. U Bosni Ustavni sud presuđuje da su povrijeđena prava onih kojima je prethodna država dala NA PRIVREMENO KORIŠTENJE stan- a istovremeno DISKRIMINIRA one branioce BiH i članove njoihovih porodica - KOJI SU STAN DOBILI LEGALNO OD SADAŠNJE \"DRŽAVE\". sud uvijek štiti i treba štiti posljednjeg mirnog posjednika- korisnika, pa po tom principu prvo treba obezbijediti one koji su u tim stanoivima a onda rješavati \"agresora\" Ovdje ne govorimo o vlasništvu jer oni koji su imali stan u vlasništvu su svi povratili i u ogromnom broju već prodali svoje stanove.
na sudu sam platila sve takse, porez na prenos vlasnistva, cak imam i sudsko rjesenje u moju korist, ali knjizni ured mi ne da da upisem svoje vlasnistvo zbog birokratskih zavrzlama
ne cudi me kad se cak i PRIVATNO vlasnistvo pokusava od drzave oteti... uvjerila sam se na svom primjeru :(
Treba njima povrijediti malo vise od toga !
aha
jes
imbecilu, smiri malo Nije samo dobio stan na koristenje, vec ga i otkupio i to pred rat. Radi se o srbima oficirima bivse jna. Oni su se uglavnom \"vratili na cacevinu\" ili smjestili u Beograd, a ovdje ganjaju svoje stanove, da ih mogu odma iza toga prodati takvima kako sto si ti. I tu se ne moze nista, Evropski sud presudio i sad se svima njima to mora vratiti
Niko ne komentarise, niko ne razumije clanak. Mogli ste ljudima malo to uprostiti da znaju o cemu se radi, ako vec donosite vijest. Koliko sam shvatio, nema vise, ako ces koga tuziti , prvo uplati sudsku taksu. Ako nemas para za taksu ne mozes ni tuziti. E jes i to vala lopovluk, nema dalje.
Sta su povrijedjeni? Pa nek se vrate na svoju cacevinu odakle su dosli.. Nije mu ga otac kupio.. Dobio stan na koristenje a sad bi da ga otme..! Kupi gospodo sebi smjestaj a ne otimaj od drugih..!! Sve bi da dobijete guzovace. A sta ej sa ostalim narodom koji je takodje odvajao za stambenu izgradnju a nikad nisu nista dobili zvog ovakvih imbecila..!! Vratite se na svoju cacevinu odakle vam je porijeklo ili prodajte zemlju koju ste naslijedili od vasih i kupite sebi smjestaj..!! Fukare....!!!