Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad povratnici pokažu otpor, klinac će ih više iko napast. nije više 92.
@Pasha pasha moj, ja sam povratnik na svoje već 15 godina :) @banja luka zato što je republika srpska srce bošnjaštva i muslimanstva
@sezam.suzam ja na neki način i shvatam te ljude koji se ne žele vratiti na svoje, jer ko bi se normalan i vratio i ponovo živio sa zločincima? ne mogu da razumijem ljude koji gledaju ratnog zločinca kako se šetka, a znaju da im je ubio člana porodice. ja bi ga rasporio. pa jednom se živi
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sve dok se na svaki napad ne vrati duplo cetalji ce sve vise i vise uzimati furseta. Da napomenem da ne treba napadati ljude koji nemaju veze sa dogadjajem nego odgovorne. Otici pravo na vrata i yebat mamu, polomit ga da kasiku vise ne moze da drzi.
gevera za pojas i ko ti pridje maskiraj se.
Pro-fasisticka politika nije vojno porazena nego je nagradena sa RS-om. Ta politika ce ponovo jacati zavisnosti kako se osjecaju jakim i sigurnim. Posle rata su se pritajili ali vec zadnjih godina jacaju sto moze da eskalira u dva pravca do konacnog sloma BiH i osvajanja od strane SR I HR ili do konacnog sloma nacional/fasizma u BiH i regionu.
Glasajte opet za ove sto su nas doveli ovdje!
Ništa vi "bošnjaci" niste bolji od srba a Bogami ni mi Hrvati!! ne jedite govna džaba!! sa vašom kuknjavom ste se i Bogu i narodu na racku popeli!!! Mi Hrvati i Srbi barem šutimo!!! KAKO VAS VIŠE NIJE SRAMOTA DA SAMO KUKATE!!! PA KAD JE VIŠE DOSTA!!
A ko to kaže da se Hrvati hoće otcjepljenje, pa krmak on su sretni što vas nemaju u blizini i što su onu gamad istjerali u oluji .Znaju oni skim bi imali posla gdje su srbi u toj zemlji nema napretka samo konflikt .
Moramo kukati jer BiH za razliku od SR i HR nedaju da se brani niti da ima punu samostalnu drzavu. Sve je to zbog raznoraznih izgovora koji sa zdravom pameti nemaju nista ali ide na ruku onima koji BiH smatraju dijelom Velike Srbije ili Velike Hrvatske.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
srbi nikad nisu bili vojno i ekonomsko slabiji kao sad ..ponasaju se kao marticevci u hrvatskoj u proljece 95 ..zive u imaginarnom svijetu ..u ratu nema pobjednika ali da pukne srbi bi ovaj put izvukli najdeblji kraj
rusty haj jos jednom napisi repliku da svi skontamo skontamo sta je pisac htio reci ..al se ovaj put malo bolje potrudi
ovo je sve zbog vucicevih novina poput kurira i telegrafa koji po njegovom nalogu siju mrznju
a ovde se dijeli cvijece, pa ovaj klix je toliko huskacki portal i dolijeva ulje na vatru kao niko, na foruma ima tema novi rat gjde se crtaju mape kako osvojiti rs... gdje to ima
Mora se predsjednistvo sastati sa ovim bosanskim ataseom u Beogradu https://www.youtube.com/watch?v=eqjT4f_N7WM
ja genocidaša nedaju narodu 20 godina posle rata živjeti
Totalno logično.
Ma haj'd bas vas briga, mozete vazda nekome glavu ok!nuti, vaditi oci i sl , ne treba vam holywood
i selo Ratanj kod Kraljeve Sutjeske ste zaboravili
150 maraka košta pištolj i to koji hoćeš ,to ti je jedno jagnje na ražnju a metak marka pa koja budala nema pištolj u kući
danas nema kuce koja nema pistolj, a vecina ima i dugih cijevi. ali niko nema muda da ga potegne, jer ako ga potegnes moras i pucati. a ako i pucas onda moras moliti boga da policija stigne do tebe prije osvetnika. zato i nema ubistava danas jer svi znaju da je i onaj drugi naoruzan. kao u americi, sto je vise naoruzanja, to je mirnije drustvo.
Шта је било са оним бајкерима из Чачка? Јесу и они били повратници?
Bajkeri su naletili na navijacku balavurdiju i to nije trenaloo da se desi. Ali kako su kolege i sami rekli nije bilo pametno od njih setati se u tim majicama po gradu po kojem su njihovi zemljaci pucali iz svega sto su imali skoro 4 godine. Ovi momci su uvjek dobrodosli licno kod mene.
Činjenica je da političari podižu nacionalne tenzije kako ne bi rješavali stvarne probleme. To se u BiH manifestuje međunacionalnim problemima. U BiH živi izuzetno glup narod koji nasjeda iz godine u godinu dok se političari bogate. To je onako ukratko.