Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto se srbi protive PDV neka u RS ostane 17%, a federaciji koja je navalila da im stopa poreza nareste na 23% da se poveća. Molim srbe da se ne mješaju u njuhovu državu.
srbi genocidni, najedem vam se govana sve i jednom. BiH4EVER
Oni stvarno nisu normalni . Čuj sa 17 na 23 % i ovako veliki broj ljudi jedva sastavlja kraj sa krajem, a oni povećanje. Da bog da im to povećanje za lijekove trebalo.
kao prvo taj PDV je isto sto su nekad bili porez na usluge i porez na promet a to je sve ukupno iznosilo 20% ali je se moglo daleko lakse manipulisati sa tim porezom i sto naravno nije islo sa interesom drzave. PDV od 23% nebi znacilo nista osim jacanja drzave i ja sam da se PDV podigne na 23% ali da se naprave katagorije sta podpada pod PDV.
Genocidna tvorevina opet blokira Bosnjake, ne daju da se poveca PDV. BIH4EVER!
Priznajem da je bolje bez komentara.... jao idiota majko moja!
PDV treba smanjiti i ukinuti na prehrambene proizvode, a ne povecavati ga. Hoce jos para, da pokriju sve rupe i supljine. Pa ce onda opet da buse. Ima drava i onako previse novca i prihoda, smo sto ne znaju to upotrijebiti. Ko ce placeti taj PDV nego obicna fukara.
Cim su Srbi protiv, to je nesto dobro za BiH i Bosnjake. Zato treba povecati PDV u inat sumnjacima. Dokle ce nas genocidna tvorevina blokirati?
ja sam za to da nam se poveca pdv samo zbog toga sto su srbi protiv, a ne bi bilo lose ni da nam uvedu porez na disanje jer ako mozemo platiti pdv u visini od 23% mogli bi platiti jos kojih 2-3% na havu
imal neki bosnjak da se izjasni o ovom ovo sve neka imana ko da nema bosnjackom predstavnika da se izjasni,sto nekilm srbima smeta da se poveca pdv u nasoj drzavi,hocel nas blokirat dovijeka genocidna tvorevina?
kako puno komentara ima na ovaj clanak.... vidi se kako \"gradjani\" misle o vaznim stvarima