Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ViK krade 20 godina - pare znaci nestaju, vodovodna mreza poslije rata je minimalno obnovljena, zanima me sljedece gdje su milioni koji stizu svaki mjesec od platisa ? Nije moguce da se sve to ne moze uraditi zbog onih koji ne placaju!!!! Znaci prestanite nas levatit sviju vam
Znaš da su zaposlenici otišli u Neum na 4 dana o trošku firme a ovdje gori pod nogama? Prosječna plata u VIK-u iznosi 1 447 KM neto dok je prosječna neto plata u Federaciji BiH 820 KM. http://www.cpi.ba/wp-content/uploads/2014/06/Zasto-Sarajevo-nema-vode-8-decembar-2011.pdf
Hmm Bosnabosnjacibnp je isto pacijent
....(češće pranje ruku, higijena prostorija i sl.), kao i unošenje tečnosti.... Redukcija! Vode nejma, a kad će biti, ne zna se.
nije samo u pitanju kakva je voda, nego opsta higijena. gledam danas na pijaci, nigdje vode nema, nijedna prodavnica, granap, po onim rafama mlate nekim krpama crne kao da su s poda, ma haos..
Kad dodju ovi jadni Sirijci ovdje mogu dobiti samo virozu..
_"Ljekari su istakli kako je ovo normalna pojava u ovom periodu godine, a s obzirom na to da je počela školska godina, viroza se širi lakše." Ljekari, pa nije januar mjesec da bi bilo normalna pojava. Sve nam je zagađeno I ZATROVANO, od voća, povrća, zraka, vode, SVE. Naravno da će ljudi obolijevati. Biti bolestan, nije normalno.
virusu ne znaci nista jel nesto zagadjeno il ne
@sajberkurajber, pa stvarno nisam znala da moram dodatno pisati. Virusu ne znači, to je tačno. Ali, znači ljudskom organizmu. Znaš li kako? :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tajna izrade biološkog oružja se čuva miljama ispod zemlje.
glup si
Ne razlikuješ spolove. Znači smkeše ti se LGBT brci. 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa normalno kad prvo sa česme izcuri 30 litara blata. Allahu dragi daj nam snage da se izborimo i kaznimo bandu !!!
Nije ovaj narod zaslužio da ga se žali, nema vode a mi ovce i dalje plaćamo uredno one uhljebe u ViK-u i šutimo...*** ti nas, sve smo zaslužili što nam se dešava!!!
@El-Mehdi Možda ja jesam budala, ali i svakoj budali je jasno kakva se ovdje pljačka dešava konstantno i na svakom polju.To što si ti možda sa njima "u talu" pa ih sada braniš, to je tvoj problem a ne moj. Treba da te bude stid i sram što si takav nick dao sebi a ovamo braniš Konakovića, Zukića, Sarajlića i ostalu bagru!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)