Glavobolja, mučnina, vrtoglavica...
78
Povećan broj intervencija Hitne pomoći u Sarajevu
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
besplatno vozimo na CUlM, danas besplatni CT glave, bubrega pluca i dzigere...potpis zlatko lagumdzija drzava za covjeka
Covjece i ja sam imao upravo te simptome zadnjih dana!
Sve je to zbog toga što ste sinoć Srbima pokazivali g u z i c e, a oni vam ga utjerali do jaja. Nije lako, nema šta.
haj van haj unutra haaaaj ponovo nevalja... zbunise narod :P
Za Zlaju nema frke da ga prime u bolnicu. Najbolji smjestaj, najbolja njega. On sigurno nije cekao na kum-u sat-dva ko ostali narod.
Narod treba da zna da Besplatno vozim u Vlakovo, Gornje i Donje Bakije, kovače ,Bare i ostala groblja danas, jer treba da vas je manje svakim danom da bi mi mogli nastaviti da pljačkamo ovu opljačkanu drzavu.
Dozvoljena ženidba Jevreja s osobama čiji roditelji nisu Jevreji --------------- NAPOMENA: Ovaj članak nije moguće komentarisati.
CHEMTRAILS PRIJE NEKOLIKO DANA NAD SARAJEVOM JE VIDLJIVO BILO NA NEBU ZAGADJIVANJE SA CHEMTRAILS IMAM CAK SLUKU NEBA I ZNAO SAM DA CE SE DOGODITI OVO. NARODE BUDI PAMETAN INFORMISITE SE STA NAM RADE I CIME NAS ZAGADJUJE EVROPA. STA NAM BACAJU IZ AVIONA U VIDU HEMIJE I PRASINE DA NAS TRUJU NA LEGALAN NACIN. NARODE O TOME BRINITE A NE O GLUPOSTIMA POLITIKOM ITD.DA NAM MAZU OCI DOK NAS TRUJU.
trujem vas otrovom iz aviona da bi kupovali moje ljekove! WAKE UP PROJECT!!!! www.youtube.com/watch?v=3P0OaWjv--U
Apelujemo da izbacite jedno 120,000 auta viska iz Sarajeva, regulisete prodaju i proizvodnju goriva, zabranite koristenje loz ulja, poostrite regulaciju ispusnih autogasova, drakonski kaznjavate papke sto parkiraju po trotoarima i uvedete drastican porez na cigarete. Od prihoda uvedite ekoloske autobuse i poboljsajte javni transport. Do tada disite skrgama.
D E P R E S I J A
e dabogda pocrkali divljaci bice manje bagre u BiH
mozdani za covjeka...
haloo hitna bre mozes da me vozis u sandzak molim te
hihihi ko veli nece vise da se zaj.eba.vaju sa nama...nego ce nas fino potamaniti ovim chemitrailsima i haarpom...i onda fino naseliti ovu zemlju normalnim ljudima haarp djelovanje smo osjetili tokom cjele godine...najvise preko zemljotresa i suše :-)
Chemitrailsi feat. HAARP