Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se Srbi i Bosnjaci svađaju sta nama treba. Nemojte se oko nas svađati bezveze, ja Vas volim sve, k'o dva brata ste mi. Sto je bilo-boli je a sto ce biti nece biti. Nismo mi s komentarima nikakav relevantan faktor, biti ce kako ONI kažu. Pozdrav svim dobrim ljudima u BiH!
Svaka cast, najnormalniji i najpametniji komentar !
Dobro dosli gospodine nadamo se uspjesnoj suradnji.
Hrvata ce uskoro u BiH biti toliko malo da cemo u parlamentu uskoto odlucivati o potrebi da i dalje budu konstitutivan narod.Kad ukinemo njihovu konstitutivnost,rijesili smo 80 % problema u BiH.Poslije toga zalupiti Hrvatskoj vrata i oporezovati njihovu naftu na pravi nacin.
Znas kad cete napraviti onaj most na peljascu.Nikad mamu vam ebem ustasku.
Kad se krene u federalizaciju i Hrvati dobe svoju samoupravu, ne treba RH ukucavat lovu u taj most, Neum odnosno hrvatska samoupravna jedinica ce samo otvorit granicu...logicno
@dillbear Ohoho, evo i etničkog Roma, narodski rečeno Cigana-čergara, u obrani unitarne BiH. Pa reče li ja tebi Cigo da tvoje nije baviti se visokom politikom, nego da se latiš svog starog zanata. Popravljaj kišobrane, krpi lonce, šaldaj teće. Ili ako si malo napredniji, kupi sekundarni otpad, stare akumulatore i stare gume. Ako nisi za ništa navedeno, onda se vrati na svoju djedovinu u Pakistan, Kašmir ili Bangladeš...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa sta hoce ovaj smrad,da utice na politiku u suverenoj biH.Kako to da niko iz BiH neide u neki grad u Hrvatskoj da rjesava probleme manjina.Mars iz BiH mamu vam ebem ustasku.
sad će vam Plenkovic postaviti gradonacelnika
Kada cemo mi dobiti ovako nekog obrazovanog, kulturnog da nije mahalaš....
. S0KANTNA K0LUMNA VEDRANE RUDAN Hrvati su smece od naroda, za vreme NDH pusili Hilteru sada puse Americi http://tinyurl.com/ju95lep .
tuga je sto smo svi takvi
Covicu se samo pete vide :D
Kako bojovnici u komentarima pokazuju silu, a Tuzlanski kanton im hrani Posavski kanton itd. Neprirodna je želja da 15% stanovnika u BiH gospodari nad 50%. Tuđman je želio, Milošević je želio, ali želje su jedno, a stvarnost drugo. Valjda će Plenković prilikom posjete biti svjestan ove stvarnosti.
@merebit Niko mene ništa ne pita. Oni moraju imati regres, a mi ne dobismo, a javna tajna je da TK finasira PŽ i opet ste ugroženi. :))) Može ići ko gdje hoće, ali Bosne ne može nositi. Tačka ili točka, kako hoćeš. Sve preko te tačke će Balkan pretvoriti u Bliski istok.
A da odjebete malo od Bosne? Haa ?
Ustaše, džaba rovarite, nećete dobiti ništa.
@Napacen Turčine miran budi, u suprotnom ti, kao blaža varijanta, slijedi povratak u tvoju maticu i majčicu Tursku.
Srbi su stoka, ali s karakterom. Hrvati su stoka bez karaktera. Srbe moraš poštovati, a ove gnjide kad se spomenu, samo se pomaknuti s mjesta, ništa ti drugo ne preostaje.
@Napacen baš si napaćen :).
napaćeni, lijepo pišeš hrvatski ;)
@HB Škutore miran u Državi Bosni i Hercegovini a u HR si isprdak Bosanski i sramota poštenih Hrvata i teret koji će još malo nositi a to je vrlo brzo.
@Soukbunar Turčine, kao višestoljetni okupator naše kršćanske zemlje moraš biti miran ili ti slijedi povratak u tvoju maticu i majčicu Tursku. Nemoj kasnije kmečati i kukati kako nisi upozoren.
jeli ovo Toni Kukoc na slici
Gdje se mogu nabaviti karte i koliko je ulaz?