Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa već kasni...:)
- POPIS MUBAREK OSLUN - CESTIT POPIS - VAISTINU SE POPISA
hahaha bravooo
Hahahahhhhaahahah. Fala ti, kako se ismijah :))))))))))
neka etnicitet ostave pa jos razmatraju, kao da je to vazno sto je sa brojem satnovnika, starosnom i obrazovnom skrukturom po opcinama statisticki podaci nisu zbog jezika i etniciteta nego zbog planiranja strategija: tipa opterecenja javnih i kominalnih sluzbi (koliko domacinstava baca smece, koliko ce domova zdavlja trebati, koliko ce djece biti u skolama u narednih 5 godina). Za to nam ne treba etnicko izjasnjavanje ni gdje si bio sta si bio... beskrajno me ljuti sto se jedna zivotno vazna stvar prelama kroz glupost koja sluzi sa uhljebeljenje i izborne kvote - koga jos briga na nacionalnu srukturu, kakve prakticne vrijednosti ima taj podatak?
E neka je vala potvrdjeno nakon 18 mjeseci, bio sam u velikoj nedoumici hoce li kasniti rezultati?
nije usvojena jedinstvena metodologija obrade popisnih podataka.
@tomislave, tOcno mi se napusi bosnjacke ki.t.u.rine i to tisucu puta. a sad fino porucki hapicu i na spavanje, pa sanjaj taj svoj popis.
Čitajući komentare, prvo primjetim nepismenost, drugo momenat nerazmišljanja, ili dva. Obični rezultati popisa stanovništva, kod nas oko toga prašina (što je dijelom tačno, jer naglasiti nacionalnost umjesto bitnijih stavki jeste apsurd) , još obračunava se sa (neobjavljenim) rezultatima kao sa najvećim neprijateljom. AJTE VIŠE REZULTATE, SAD VIŠE NISAM TA NACIONALNOST, OPET SAM BOSANAC!
Župa Čajdraš ima oko 500 katolika, naspram 1800 prije rata, Zenica oko 4-5 000 naspram 20 000 prije rata, Janjac sedam puta manje stanovnika, u Grmu i Lokvinama ni H od Hrvata. GENOCIDNI BOŠNJACI
Treba da nastimaju koliko cetnicima tako i €uropi, a Amerika je se izasrala 1995 g,Holbruk je to odradio...!
Jedva čekam rezultate za Zenicu, Kakanj, Vareš, Bugojno i Konjic ''NEVINE ŽRTVE RATA BOŠNJACI''
Godinama kasni ono malo bijede od penzija pa ogroman broj sirotinje dane provodi gladujući pa šta ako kasni i ovo, u ovoj zemlji pamet kasni ili je nema uopšte a niko se ne sekira, ovo je sve ovdje šprdnja. Živjele naše demokrate, njima je dobro na vlasti a narod hahah šta to biješe narod?
Doci ce i sledeci popis a ovaj jos nije objavljen??? Kakva li je to mutljavina?
Kasnit ce jer ima previse Bosnjaka, vise nego sto su anti Bosnjacki faktori planirali. Bosnjaci moraju bojkotovati rezultate popisa.
To sanjas.. isti san kao onaj o raspadu bih.. pa tako i dalje sanjaj
Kada cemo mi koji smo popisivali dobiti pare. ???
Bcde Mala ispravka vlaskih posrbica nema 30% vec 28,9%
Ko još pita za rezultate popisa. Hajmo na Panoniku http://elegant-magazin.com/video-koji-najavljuje-jos-jedno-ljeto-na-panonskim-jezerima/
Problem je da je Hrvata (ali i Srba) dosta manje od predvidjenog, tako da to sve moze imati upliva na politicka prepucavanja koja su s tim povezana
Nemoj me zaje*avat!