Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
necu komentirati sam clanak i temu koju obradjuje vec samo da jos jednom skrenem paznju na govedo koje uredjuje ovaj portal i koje je odgovorno za zaposljavanje svojih nepismenih novinara. u normalnoj zemlji isti likovi nebi dobili povjerenje ni da im se ovce povjere na cuvanje. hvala
\"u vrijeme oružanog sukoba između Armije RBiH i vojske RS-a\" - preciznije receno: u vrijeme terora (JNA=)VRS nad bosnjackim stanovnistvom opcine Kljuc sa ciljem istrebljenja i progona istog.