Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odakle je ramiz? ko mu je supruga? ko su mu djeca?
Ostavite na miru,\"poštenu\" bošnjačku elitu,mislite da je lako potrošiti tolike milione pored ove sirotinje.Čovijek nema gdje da izadje ,mora po raznoraznim bijelosvijetskim destinacijama da se \"vucara\".Mamu li vam lopovsku.Nadam se da će g-din Čavka da postupi ispravno i osudi NA SMRT VIJEŠANJEM,ovoga lopova.SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU !!!
strijeljaj
Pipo sine moj smrdljivi, evo cvaraka pusi mulimane Ljubi te tata glavati i ruzni
Gotov si, osim ako ti Fahro pobjedi na izborima, a kakve ovce zive kod nas i to ce se desiti Revolucija
Dokle ce komunisti progonit ugledne bosnjake? SRAmota BIH4EVER!
Ma ne boj se nista Ramize!I tebe ce osloboditi kao i Čovića i Bičakčića. Imamo mi jos \"naših\" sudija.! BAGRO!
Barasin je jedan od rijetkih koji (pokusava) radi(ti) svoj posao! A ako tebi ne smeta da te handre Bosnjaci, onda samo nastavi. Meni je svejedno ko mi nakrivo uredjuje drzavu, ja bih ih sve objesio, bez obzira na naciju! Kirgistan rules!
@. U pravu si, treba ostaviti na poziciji nesposobnog, korumpiranog lopova Ramiza i njegovu kliku jer su oni garant opstojnosti Bosne i Bosnjaka.
Barasin je poceo etnicka ciscenja bosnjaka, preko olega cavke, mije krusica, vlade jovanovica, boze mihajlovica , sipe, ohr-a, policije bosne i hercegovine genocidne tvorevine itd...pa i treba uradit to kad su dozvolili bosnjaci da im predstavnig genocidnog naroda bude glavni tuzioc drzave! sad ce budjenje bit tesko bosnohercegovci i bosnjaci! imate da trpite apartaid i gazenje! hapsenja i lazna opuzivanja, i hitler je to isto radio jevrejima! posebna zahvalnost tihicu koji je damo pola drzavne imovine genocidnij tvorevini preko gregorijana i sipe, a ti bosnjo samo spavaj , kad se probudis u bivsoj podijeljenoj bosni i hercegovni na 25% teritorije tad ce ti krv izlazit na usta al ce ti bit kasno!
Crnca cu ti poslat\' da ti ye.be scerku Saja-Schatzie
I sta sad, nesto ce se kao desiti? Pa koliko smo se mogli uvjeriti milion puta, mafija i vlast (sudska, izvrsna, zakonodavna) su jedno te isto! A i nismo bolje ni zasluzili, idemo piti kafe, a neka nas oni deru! Nema nista dok ne dodjemo na stupanj razvoja svijesti (ili pak stupanj gladi, svejedno) kao Kirgistanci, pa ce se mozda nesto i promijeniti, nakon sto se izvadi oko ili dva.
Igleda ce Ramiz zavrsiti kao i braca mu Covic i Bicakcic... Dobro dosli u igre bez granica!
Još jedan brzi proces pranja i čišćenja :) Poslije programa se izlazi čist kao suza...
Dal sad moram vratiti sve pare....