Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji jos 50 000 Munira samo u Federaciji
..."hej Munira,dje ti je Muharem"... zaboravio si i 50 000 Muharema ;)
Vidjela Munire naše političare pa i ona malo da se ugleda na njih...
Pa na CT ako nemaš kovertu crkni čekajući
munira, izbjeglica iz vlasenice nastanjena u tuzli, nije mogla da živi od svog privilegovanog radnog mjesta u domu zdravlja u tuzli, porasli joj apetiti, udario beton u glavu hehehe i ovi zatvoraši što padoše u tuzli, sve su to seljaci sa strane što ih sda naseli u ove veće sredine, a domicilno stanovništvo pred prodavnicama guze pivo, ako ih ko počasti
nema od ove države ništa, ovo će vremenom samo kinezi moći da promijene, kad zadominiraju ovim prostorima
Opet se na sici lome koplja.Ma nije narod blesav.Pocnite da hapsite velike rebi a male ce same nestati.
Hapse sitne ribe, a to sto je Gavrankapetanović kupio pola Amerike, ukrao da ne zna ni šta je ukrao, to nema veze :))
mogu mislit koje su sve munire i muniri u bh telecomu,to treba dubinski istrazit.
Te inspekcije trebaju obratiti paznju i na doktore koji rade na drzavnim klinikama do 10:00 sati a poslije 10:00 rade u privatnim klinikama, iz drzavnih ustanova nose medicinski materijal u privatne. Drzava treba zabraniti paralelan rad tj. napraviti zakon po kojem doktori i medicinsko osoblje moze izabrati dali zeli raditi u drzavnim ili privatnim medicinskim ustanovama, zabraniti rad u obje ustanove. Poznajem doktora koji radi u bolnici Kosevo, u privatnoj klinici Sanasa i jos u jednoj privatnoj klinici na Ilidzi, u stvari on se samo vodi kroz papire na Kosevu jer u drzavnoj bolnici provede 2 sata dnevno a placa se 8, zauzeo je nekome mjesto, nekome ko bi bio dostupan pacijentima. Treba zabraniti rad doktorima koji su otisli u politiku i bilo kakvu drugu djelatnost, nemoze doktor raditi u bolnici a sjediti u skupstinskoj stolici i pratiti sjednice, neka se odluce kojim poslom se hoce baviti i tim poslom da se bave profesionalno a ne povrsno.
...pa zato su doktori jedni od najbogatijih ljudi u ovoj prciji! oni primaju ne 1 platu nego 15... a najvise se zale...
to je tacno, sve je to iz nasih dzepova, od moje i tvoje plate se odbija 300km mjesecno koje idu doktorima i kada imam neki problem moram cekati od 8 ujutro do 12 da dodjem na red, sve zbog toga sto je doktor koji je trebao rasteretiti guzvu otisao u privatnu kliniku.
Kad bi krenuli redom ovako, ne bi mogli zatvora napraviti koliko bi nam trebalo. Korupcija je opsta bolest covjecanstva, kao gripa. Od nje se ne umire ali smeta.
ovu ne bi volio ni u džamiji susresti :-D
primjer sda mafije,mada u tuzli preovladava sdp mafija.
Nijedno tuzlansko prezime,sve goli seljak!!!!!
izbjeglica...
Ode jedna Munira...još hiljade ih ostalo...