Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to je teški kriminalac, zivi bili pa vidjeli.Uhvatice se i pajdo (T.Martinovic) za glavu dok vidi koju zmiju u njedrima drži..
Edina Ljubuskic se zove ova sto je zaposlena u sluzbi doveo je iz Energoinvesta bila sefica finansija zamisli te o kakvim se osobama radi kada je na portirnici Energoinvesta bio spisak da ne mogu uci u zgradu i postavio je za sefa finansija u sluzbi STARLETA..
Edina je poslije bila direktorica Službe. Gospođa je sposobna, fakultet je završila, raditi na računaru zna.
U Kliničkom centrum i Elektroprivredi radi barem po hiljadu ljudi koji su platili da se zaposle, garantovano nemaju kvalifikaciju ili imaju kupljenu diplomu i nikom ništa.
Cime se bave. Pa zadjite u bilo koju firmu, takvih ima na hiljade. Velike ribe osudjujte. Ovo je smjesno.
Hahahahah pa da zaredaju ovako, kunem se majkom u roku 3 mjeseca u javnim institucijama ne bi imali zaposlene osobe
Zamisli posla,ti si onaj koji si glavni u sluzbi za ZAPOSLJAVANJE,nevjerovatno,bolji opis posla je vedri i oblači!
I onda neko ocekuje da ga ovi zaposle haha 100%, hoce ali ako imas jaaaaku stelu