Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel' ovo onaj drkadzija?
Saobraćaj je najjopasnije nešto što se svakom od nas može desiti. Kada sjedamo u vozilo moramo prije svega misliti na one kojima naš život nešto znači , a volan unašim rukama je popupt obarača na vatrenom oružju.
9.6.2019. u 19:30 "Prema riječima očevidaca vozač koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći izgubio je kontrolu nad vozilom, te prešao na stranu Agana Bunića." sad objavljeno: "...optuženi dana 9.6.2019. godine, upravljajući prijevoznim sredstvom prilikom dolaska u mjesto Donja Koprivna, nije držao vozilo što bliže desnoj ivici kolovoza i nije se kretao prilagođenom brzinom, uslijed čega je došlo do frontalnog sudara s vozilom koje se kretalo iz suprotnog smjera"!
Da,to je drkadzija.I ubica.Nesto kao Semir Efendic.
Sad je u NiP kod Konakovića
Ja sam mala pit bull, terier...ybo te Scepo
Dr Kadzija
Ovaj je Sepin DJETIC, SBB
@gooUser1607982609 Bio a sad je kod Konakovića
Bilo je potrebno samo 18 mjeseci da se potvrdi optužnica u slučaju koji je jasan kao dan.
Što di drk'o po kancelarijama, drk'o si !!!
@SozeKeyser on bar jest a ti dr kash po klixu vec godinama i svaki Boziji dan, n'aprchim ti gospu
@gooUser1607982609 glup si ko kuraz.... 😂😂😂😂
Gledaj izvještaja prvog, ispade da je ovaj jadni nevini čovjek kriv, a ne pseto babino, grebo vam abdić mamu retardiranu.
youjizz
Bunić će se sigurno buniti