Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogrijesio je Tihic sto ga je uopce stavio tu. Sta je mislio, da ce neko ko se je godinama borio u parlamentu RS biti podredjen strancima i klimati glavom na sve sto kazu? Pa gdje ti je pamet covjece!? Ne dovodi nikog ko misli svojom glavom na takvu poziciju idiote! Radije bi vidio Dodika na celu, On barem ima kicmu da kaze NE, kad stvari zaguste ( i svaka mu cast na tome) A ti Tihicu, fuj.
@JA BRAVO MAJSTORE
@strasno DUDAKOVIC JE TREBAO POBITI SVAKOG IZDAJNIKA IZ ABDICEVE VOJSKE
@ja mislim da tebe treba zbog ratnohuskackog jezika koji svakim tvojim postom sije mrznju uhapsiti i poslati na posmatranje i rehabilitaciju dok jos postoji mogucnost kol\'kog tol\'kog izljecenja... da bi pricao o granicama iz osmanskog perioda trebas imati osnovno poznavanje istorije i cinjenica vezanih od dolaska turaka 1435... sine dragi bosna je od tada bila POD turskom cizmom. da bi mogao replicirati, a ne pricati budalastine, prije toga procitaj npr http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=18692 - proces prelaska na islam u bih, a ne bi bilo zgoreg da procitatas i knjigu porijeklo bosanskih muslimana... kao sto neko rece nema boljeg muslimana od poturcena srbina... sine moj neka te sreca prati na allahovom putu i sve najbolje...
ovo je atak na sve muslimane bosne i hercegovine, samo treba zaratiti sada kada se kafiri najmanje nadaju vjerujte mi
nebrinite se braco mumini sve mi mirise na hilafet, ocistit cemo mi bosnu insha\'Allah od munafika i kafirske pogani, insha\'Allah u drugom poluvremenu rata nece nam trebati uvozni mudzahidi imat cemo domace i to najmanje 150.000 ne samo da cemo osloboditi bosnu (51,129 km/2) nego cemo vratiti njene granice iz osmanskog perioda kada smo uzivali pozamasan dio jadrana
Smrt krscanskom fasizmu sloboda bosnjackom narodu!
ovaj covjek je jedan od inteligentnijih u sferi politike u nasoj zemlji,pa zato mora da ode.ali gdje god bude radio smetacce jer misli svojom glavom.valjda bosnjak mora samo da klima glavom i da govori,ja,ja ja,i onda je ok.sadovic bi trebao sjesti na mjesto spirica ili silajdzica pa da povede bosnu iz krize.
nevalja Tarik valja Mijo bitno je samo da nije bosnjak i odma ce valjati)))) boze bozeee nikad pameti dosta pa u federaciji je vise srba i hrvata na vlasti nego muslimana ..... fuj
SADA KAD SMO BRACO BOSNAJCI PRED OPASNOSCU VELIKOM... ZBIJMO REDOVE BRACO BOSNAJCI STO VISE MOžEMO ! AKO TREBA I NABIJMO GA JEDAN DRUGOME SAMO DA BUDEMO STO ZBIJENIJI ! EVO JA CU GA NABITI TEBI HUSO, A MUJO NEKA GA NABIJE MENI ! ZBIJMO REDOVE BRACO MILA! USTAJ BOSNO! USTAJ BOSNO NANA ZOVE ! AMA USTAJ BOSNO ! AMA CUJES LI ME BOSNO? AMA USTANI BONA ! AMA... UPS KO MI GA TO NABI ?! TAKO! SAD SMO ZBILI REDOVE ! GDJE JE BRAT SEFIK ? DA I NJEMU NABIJEMO I TAKO ZBIJEMO REDOVE !
Joj cuj Mijo Kresic mu zamjenik! Djesi si logistiko Zivinicke divizije! Nismo jos neke racune sredili iz \'94, meni se cini da mi plivas za onaj kamion kafe, ali nema veze, sad si ministar pa cemo se naci!
Nasli su da objave danas bas snimke kad su odlucili Sadovica smjenit i to jednim ne Bosnjakom?!Eh jadni Tihicu i SDA-jeste jedne bijedne izdajice!Sto ne protjerate bradate vehabije iz Bosne i Hercegovine za sva vremena,Sadovic nema nikakve veze s vehabijama,zasto ne podrzavate jednog covjeka koji je posteno odbranio svoj narod,drzavu za vrijeme agresije od srbske krvolocne bande ubica,JADNO je ovo sve,mizerna bando lopova i izdajica! PODRSKA DUDAKOVICU I SADOVICU! BiH4EVER
Ovdje nije izbubio Sadovic koliko je izgubilo Tihic i SDA. Sada svako dijete zna da je Tihic izdajnik i da se slizao sa cetncima da potpuno unisti drzavu.
Dakle zlikovac Atif Dudakovic ubiaj zarobljene vojnike(muslimane)Abdicevaca http://www.rtrs.tv/av/player.php?id=117&x=0
mogu samo da mi puše oni što me nevole