Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DODO nije mogao danas da podnese nogdaun prije nokauta u Oktobru pa zabrani danas TVRS_A da direktno prenosi narodnu skupstinu. Narode otrijezni se krajne je vrijeme da neplaćamo danak za vile po Srbiji i raskosnost naseg ,,DEMOKRATE,, Milorada. Pozzz vidimo se u Oktombru
Opstruktor spiric je vec sakrio postu, a ovaj kaze nema se vremena zbog izbora hehehe koji mozgovi. Prijedlog:;Ciganjskoj manjini dati entitet banjaluka posto su tamo vecina i nek se zove CG-BL etnicitet tako isto dati pola rajvoSa jevrejima etnitet imamo par talijana, dat njima Neum etnitet, bijeljinu dati slovacima lajcak etnocitet itd .
Ma koga veslate.....ako si za onda ima vremena. Vrlo jednostavno.
Sto nijema dovoljno vremena za reforme i Ustav?zbog izbora,pa vi mislite da ovi sto su aktuelno na vlasti(tri predsjednika)da se zure napustit debele fotelje i mindere sto im dozvaoljava ovakva diktatura? GRADJANI ce bit sami ti koji ce skinut mindeHrluke i fotHljase,drze se oni svojih privilegija,nece valjda sebi uskratit raHatluk i lopovluk? BiH-a trebe tj gradjani BiH-e da traze od Eu-e,MZ-e,Visokog Predstavnika G-ina Inzka da GRAGJANi BiH-e odluce kakav ce im bit Ustav a ne diktatura nekoliko politicara na vlasti i aparteid genocid tvorevine! BiH4EVER!