Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji ste vi idioti majko draga,magarci su pametniji od vas,ovdje ste dosli prepirat se o tome sta je ko trebao obuc,nadam se da ste jos maloljetni inace se brinem za vas.
Dzaba ti sva sastancenja. Srbi i Hrvati te ne zele u vlasti. Bosnom ce vladati koalicija SNSD-HDZ-Fahrudin.
Bez srpa i čekića nema ništa.
A da nisi ti izbeglica sa Kosovo?
LIBO KARA RUSA ZA OVOG RAHITICNOG BOSNJUUU DZABA LIZANJE...PROSO VOZ NEPALI PRICA HELJP BAZNIAAAAAAAAAAAAAAA DZENOZAJD
bravo majstore...rad , rad i samo rad...
Joj krkanluka baliyskog, boze sacuvaj. Ima li nekoga da mu kaze da se presvuce?
HAHAAAHAHAHAH JOJ SELJAKA OBUKO SVILENU KOSULJU I KRVATU NA RIFLE I TO JOS NEKE KINESKE HAHAAHAHAHAAHAHAHA I TAJ PRESTAVLJA DRZAVU HAAHAHAHAHAHHAAHAHHA KAKAV ON TAKVA DRZAVA AHHAAHHAHAAHHAAHAHAHAHA
Vidio da el commadante Fidel ima samo jednu uniformu i jednu trenerku. Skromnost je najveća vrlina.
Svaka cast majstore! Tako se radi, a ne mahala se ko\' Silajdzic ...
Pa šta, čovjek se prihvatio posla nema kad da se presvuče. Više je imao sastanaka i više je primio delegata nego Silajdžić i ostali u predizbornoj trci, a prošli izbori! Samo naprijed!
Stvarno, vec tri dana ne skida ove farmerke?
Bolan Zlatko, uz taj sako idu tamne farmerke (ako bas moraju!). Inace, sretno, flertovati (al\' da na tom i ostane) se Rusima je vrlo mudra ideja.
Na sledećim Kočićevim susretima ima da pevam \'Izdali me prijatelji izdao me brat\'